Op zoek naar een SMART TV? 

Op zoek naar de beste geluid en beeld producten? Klik snel verder op een van de buttons om het aanbod te bekijken

SMART TV

Bijna alle televisies zijn tegenwoordig een SMART TV. Een SMART TV is een televisies die je gemakkelijk kunt verbinden met het internet. Door gebruik te maken van een besturingssysteem is het mogelijk om apps te installeren op je televisie.

Je kunt dan heel gemakkelijk RTLXL, Netflix of Youtube installeren. Je televisie wordt dus een slim toestel dat door het gebruik van apps omgetoverd wordt tot multimedia apparaat.

Bijna alle televisies zijn Smart

Het is dus een groot voordeel dat bijna alle TV’s slim zijn geworden en gebruik maken van een besturingssysteem zodat jij alle content online kan afspelen.

Je kunt tegenwoordig ook gebruik maken van een internetbrowser en allerlei andere apparaten verbinden zoals bijvoorbeeld je smartphone of tablet.

Op jou voorkeur afgericht

Een ander groot voordeel van Smart-tv is dat de tv ook nog eens kijksuggesties kan doen. De tv onthoudt waar je vaak naar kijkt en stelt daarop een lijst samen met films, series en programma’s waar jij naar kunt kijken.

Samsung UE49NU8000

Met de Samsung UE49NU8000 wil je geen enkele serie, film of sportwedstrijd meer missen. Dat is ook logisch want je mist geen enkel detail meer. Deze SMART TV is naast slim ook nog eens ultrascherp, de Samsung UE49NU8000 produceert namelijk scherpe beelden met hoge helderheid en een breed kleurbereik.

Samsung Smart Hub

Zoals we al vertelden is deze SMART TV erg slim. Je kunt jouw televisie heel gemakkelijk verbinden met het internet via de Samsung Smart Hub. Je kunt in dit menu heel gemakkelijk live tv, websites en apps openen en gebruiken.

Maar één afstandsbediening

Op deze manier schakel je snel tussen je favoriete entertainment. Dankzij de meegeleverde Premium One Remote Control zeg je vaarwel tegen een lade vol afstandsbedieningen. Hiermee neem je de controle over elk aangesloten apparaat, zoals je Blu-ray speler en digitale decoder. 

Voordelen & Nadelen

 Super scherp beeld
 Veel apps
 Makkelijk in gebruik
 One remote
 Geen Oled
 Kleuren kunnen intens overkomen

Jack Waayen’s nummer 2 – Sony XF80

Sony XF80 43 inch

De Sony XF80 maakt gebruik van de 4K X-Reality PRO. Daarmee wordt elk beeld opgeschaald naar 4K kwaliteit voor verbluffende helderheid en scherpte. De beelden van de Sony XF80 worden in realitime verfijnd en verscherpt waardoor je extra details ziet in de beelden op de televisie.

Het beeldscherm van de Sony XF 80 toont levendige en levensechte kleuren met het triluminos display. Dit komt omdat er gebruik wordt gemaakt van een breder pallet aan kleuren. Met deze tv geniet u optimaal van de spanning van films en games in 4K HDR.

De tv is compatibel met verschillende HDR-indelingen, waaronder HDR10 en Hybrid Log-Gamma. Echte technische snufjes om jouw ervaring helemaal compleet te maken, de Sony XF80 zorgt er voor dat televisie kijken nooit meer hetzelfde is.

Voordelen & Nadelen

 HDR ondersteuning
 Aluminium design
 Prachtige kleuren door triluminos display
 Overzichtelijke afstanfsbediening
 Smart omgeving valt tegen
 Menu kan ingewikkeld zijn

Jack Waayen’s nummer 3 – Loewe Bild 3.40

Loewe Bild 3.43

De Loewe Bild 3.43 met een 40 inch UHD LED scherm geeft je scherp beeld met een maximale resolutie van 3840x2160 pixels. De televisie beschikt over een UHD paneel met unieke edge LED backlights die zorgen voor heldere en scherpe beelden. De contrasten en kleuren zorgen voor een unieke sensatie, zelfs bij snel bewegende beelden zoals actie scenes uit een film.

Handige extra functies

Met de Loewe Bild 3.43 neem je gemakkelijk programma’s op wanneer jij dat wilt. Je hebt daarbij toegang tot het internet en verschillende apps zodat je goed gebruik kunt maken van je SMART TV. De digitale programmagids zorgt er voor dat je nooit meer jouw favoriete show mist.

Audiosysteem 

De Loewe Bild 3.43 beschikt over een geïntegreerde 5.1 audio decoder die met optionele Digital Audio Link (DAL) interface en de Loewe subwoofers de perfecte basis voor surround sound creëert. Je kunt met het gehele systeem eenvoudig en snel al je componenten aansturen, met het extra voordeel van minder kabels omdat er geen behoefte is aan extra onderdelen.

Voordelen & Nadelen

 Ingebouwde opname functie(HDR+ uitvoering)
 Hoogwaardig afgewerkt
 Speakers aan de voorzijde
 Beperkte mogelijkheden smart omgeving

Jack Waayen’s nummer 4 – LG 43UJ635V

LG 43UJ635V

De LG 43UJ635V SMART TV is beter dan ooit tevoren. Door de allernieuwste HD innovatie die is ingebouwd in het unieke IPS 4K paneel kun je genieten van entertainment op het hoogste niveau.

Een groot kleuren pallet 

De TV maakt ook gebruik van LG UHD technologie waardoor het mogelijk wordt dat de HDR algoritmen worden uitgevoerd. De kleuren en het contrast die daardoor worden gerealiseerd zijn ongekend.

Je kunt genieten van helderder wit en donkerder zwart doordat er plaatselijke dim technologie wordt toegepast. De heldere scenes worden daardoor naar een nieuw niveau getild.

Optimaal geluid

Deze televisie heeft een geluidstechnologie die zorgt voor zeven virtuele kanalen, die het ULTRA Surround-effect van meerdere kanalen produceren. Een combinatie tussen geluid, beeld en het vernuft van een echte SMART TV

Voordelen & Nadelen

 Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
 Dim technologie voor realistisch zwart
 Geniet van Virtual Surround 
 Snelle beelden zijn schokkerig

Jack Waayen’s nummer 5 – PHILIPS 55PUS8503

PHILIPS 55PUS8503

De Philips 55PUS8503 is een Ambilight SMART TV. Je kunt de televisie voor een hele hoop handige functies gebruiken. Zo kun je de televisie verbinden met het internet en toegang krijgen tot online games, websites en video’s. Door gebruik te maken van het geintegreerde menu schakel je makkelijk tussen content en televisie.

Ambilight

Het tweezijdige ambilight achter de televisie verlicht de muur achter je televisie in de kleuren van het beeld, dit voegt een extra dimensie toe aan de filmbeleving.

Voor de Netflix liefhebber

Als je naar de televisie kijkt in het donker is de verlichting een stuk rustiger voor je ogen dan de gemiddelde televisie. Met de afstandsbediening bedien je alle functies. Voor Netflix abonnees heeft deze remote een handige knop waarmee je deze app direct opent.

Voordelen & Nadelen

 Gebruik van Ambilight
 4K Ultra HD
 Smart tv
 Zeer vloeiende beweging van beelden
 Geluid is wat minder
 Geen Scart-aansluiting

x Gedeeld
preloader