Op zoek naar een SMART TV? 

Op zoek naar de beste geluid en beeld producten? Klik snel verder op een van de buttons om het aanbod te bekijken

SMART TV

Bijna alle televisies zijn tegenwoordig een SMART TV. Een SMART TV is een televisies die je gemakkelijk kunt verbinden met het internet. Door gebruik te maken van een besturingssysteem is het mogelijk om apps te installeren op je televisie.

Je kunt dan heel gemakkelijk RTLXL, Netflix of Youtube installeren. Je televisie wordt dus een slim toestel dat door het gebruik van apps omgetoverd wordt tot multimedia apparaat.

Bijna alle televisies zijn Smart

Het is dus een groot voordeel dat bijna alle TV’s slim zijn geworden en gebruik maken van een besturingssysteem zodat jij alle content online kan afspelen.

Je kunt tegenwoordig ook gebruik maken van een internetbrowser en allerlei andere apparaten verbinden zoals bijvoorbeeld je smartphone of tablet.

Op jou voorkeur afgericht

Een ander groot voordeel van Smart-tv is dat de tv ook nog eens kijksuggesties kan doen. De tv onthoudt waar je vaak naar kijkt en stelt daarop een lijst samen met films, series en programma’s waar jij naar kunt kijken.

De 5 beste SMART TV’s van dit moment volgens Jack Waayen

1. Samsung UE49NU8070
2. Philips 49PUS7503/12
3. Sony KD49XF7596

Jack Waayen’s nummer 1 – Samsung UE49NU8070

Samsung UE49NU8070

Met de Samsung UE49NU8070 wil je geen enkele serie, film of sportwedstrijd meer missen. Dat is ook logisch want je mist geen enkel detail meer. Deze SMART TV is naast slim ook nog eens ultrascherp, de Samsung UE49NU8070 produceert namelijk scherpe beelden met hoge helderheid en een breed kleurbereik.

Samsung Smart Hub

Zoals we al vertelden is deze SMART TV erg slim. Je kunt jouw televisie heel gemakkelijk verbinden met het internet via de Samsung Smart Hub. Je kunt in dit menu heel gemakkelijk live tv, websites en apps openen en gebruiken.

Maar één afstandsbediening

Op deze manier schakel je snel tussen je favoriete entertainment. Dankzij de meegeleverde Premium One Remote Control zeg je vaarwel tegen een lade vol afstandsbedieningen. Hiermee neem je de controle over elk aangesloten apparaat, zoals je Blu-ray speler en digitale decoder. 

Voordelen & Nadelen

 Super scherp beeld
 Veel apps
 Makkelijk in gebruik
 One remote
 Geen Oled
 Kleuren kunnen intens overkomen

Jack Waayen’s nummer 2 – Philips 49PUS7503/12

Philips 49PUS7503/12

Deze Philips 49-inch 4K Ultra HD-tv wordt geleverd met een metalen zilver frame-standaard en 25w geluid, samen met Android Smart TV en de Philips P5-beeldverwerkingsengine. De unieke Ambilight-technologie van Philips maakt uw kijkervaring meeslepender door een brede gloed van 3 zijden van uw tv-scherm tegen de muur te projecteren. Dit zorgt voor een rustige en aangename kijk ervaring.

Ultra HD heeft 4 keer de resolutie van standaard Full HD, dit levert scherpere, helderdere en gedetailleerdere beelden op en met HDR Plus geniet u van verbeterde kleuren en contrast. De perfecte fotomotor van de P5 is de nieuwste 5-in-1 verwerkingsengine en optimaliseert scherpte, kleur, contrast en beweging.

Met Android TV met een quad-core-processor kunt u verder gaan dan traditionele tv-programma’s met de Google Play Store en Philips App Gallery. Ervaar eindeloze films, tv, muziek, apps en games online. Met ingebouwde Google-assistent kun je de tv bedienen met je stem.

 

Voordelen & Nadelen

 Ambilight
 P5 processor
 Prachtige kleuren
 Overzichtelijke afstanfsbediening
 Smart omgeving valt tegen
 Menu kan ingewikkeld zijn

Jack Waayen’s nummer 3 – Sony KD49XF7596

Sony KD49XF7596

De Sony KD49XF7596 met een 49 inch UHD LED scherm geeft je scherp beeld met een maximale resolutie van 3840x2160 pixels. De televisie beschikt over een UHD paneel met unieke edge LED backlights die zorgen voor heldere en scherpe beelden. De contrasten en kleuren zorgen voor een unieke sensatie, zelfs bij snel bewegende beelden zoals actie scenes uit een film.

Met ingebouwde Google Assistant bieden tv’s van Sony de ultieme kijkervaring. Vind snel uw favoriete films of tv-programma’s, krijg antwoorden op vragen, en bedien uw tv en andere verbonden apparaten in huis, allemaal met uw stem.

Geniet van levensecht beeld en geluid. ClearAudio+ stemt het tv-geluid af voor een ongekend overweldigende ervaring die u lijkt te omringen. Luister naar muziek en dialogen met meer helderheid en details, wat u ook kijkt.

 

 

Voordelen & Nadelen

 Natuurlijk beeld
 Snelle bewegingen zijn zeer vloeiend
 Netflix knop op de afstandsbediening
App store aanbod valt tegen

x Gedeeld
preloader