Op zoek naar een reparatieservice voor uw HiFi of TV?

Jack Waayen Service

U koopt bij ons een televisie of geluidsinstallatie. Deze wordt kosteloos bij u thuisbezorgd aangesloten en kort worden sommige functies uitgelegd.

Verpakkingsmateriaal wordt voor u meegenomen en indien gewenst nemen we uw oude (defecte) apparatuur mee retour.

U krijgt op alle geleverde televisies 2 jaar fabrieksgarantie(LOEWE 3 jaar). Tijdens deze 2 jaar krijgt u ook kosteloos de Service van Jack Waayen. Meer weten over onze service? Klik dan op de button

Hoe zorgen wij dan voor de beste service bij Jack Waayen?

Stel u ondervindt een probleem met uw tv of audio product en komt er zelf niet uit. U neemt dan telefonisch contact met ons op waarna wij u eerst telefonisch gaan proberen te helpen. Komen we er samen telefonisch niet uit dan maken wij een afspraak voor een bezoek aan huis. Onze monteur komt dan bij u thuis kijken of hij het probleem ook constateert en hij probeert deze dan ook direct te verhelpen.

Als er meer onderzoek nodig is krijgt u een leen TV

Is het probleem niet direct te verhelpen en is er meer onderzoek nodig dan nemen wij uw toestel mee terug naar de winkel waar wij hem in onze eigen werkplaats gaan onderzoeken. U ontvangt van ons een Leen TV die u zolang als nodig van ons kunt gebruiken.

Wij nemen alle zorgen uit handen zonder gedoe

Is het probleem door ons zelf niet op te lossen dan nemen wij voor u contact op met de fabrikant om daar een reparatieverzoek in te dienen. De fabrikant stuurt dan een reparatiedienst om uw product bij ons in de werkplaats te herstellen.

Zodra uw toestel hersteld is wordt deze weer bij u thuis terug aangesloten. Tijdens het gehele reparatie proces wordt u telefonisch op de hoogte gehouden over de status van uw product. Binnen de 2 jaar fabrieksgarantie is onze service volledig kosteloos.

Langer dan 2 jaar garantie ontvangen? Geen probleem

Dit is ook mogelijk. Bij aankoop van uw tv of audio product zullen wij u informeren over het verlengen van de standaard 24 maanden garantie naar 60 maanden garantie.

Deze garantie/verzekering wordt afgesloten bij het bedrijf Actua. Na een eenmalige betaling(bedrag afhankelijk van de nieuwprijs van het product) krijgt u 60 maanden volledige garantie en is uw product voor nieuwwaarde verzekerd.

x Gedeeld
preloader