Op zoek naar de beste receivers?

Op zoek naar de beste geluid en beeld producten? Klik snel verder op een van de buttons om het aanbod te bekijken

Receivers

De AV Receiver is het hart van iedere thuisbioscoop. Een Receiver houdt in dat u radio kunt ontvangen. Praten we over een versterker dan ontvangt(receive) de versterker geen radio, het versterkt slechts jouw audiosignalen.

De receivers beschikken vaak over meerdere mogelijkheden

Een receiver beschikt in de meeste gevallen over surround mogelijkheden. Een receiver kan ook alleen stereo weergeven alleen komt dat bijna niet voor. De Receiver ontvangt alle audio en videosignalen, de videosignalen worden doorgestuurd naar het aangesloten scherm en de audiosignalen worden naar de juiste luidsprekers gestuurd.

Elke audiobron moet aangesloten worden met receiver

Elke audiobron in uw thuis theater moet verbinding maken met uw Receiver. Met het voorversterker gedeelte van de receiver kunt u gemakkelijk overschakelen naar (of selecteren) de audiobron waarnaar u wilt luisteren. Uw eindversterker geeft vervolgens het audio signaal door aan je luidsprekers.

 

De 5 beste receivers van dit moment volgens Jack Waayen

1. NAD T758
2. Denon AVR-X2500H
3. Denon AVR-X1500H
4. Rotel RSX-1562
5. Marantz NR1609

Jack Waayen’s nummer 2 – Denon AVR-X2500H

Denon AVR-X2500H

De Denon AVR-X2500H is een zeer populaire 5.1 receiver. En dat is ook niet vreemd. De AVR-X2500H combineert verbluffende audio kwaliteit met een zeer breed aanbod van handige functies. En dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Een goed vermogen om je luidsprekers aan te sturen

De Denon AVR-X2500H beschikt over 7x 150 watt. Dit is voldoende vermogen om de meest moeilijke luidsprekers goed aan te sturen. Sluit je een Blu-ray speler aan of een gameconsole dan kun je genieten van prachtige beelden door Dolby Vision.

De AVR lijn van HEOS

De H staat bij de Denon AVR lijn voor HEOS. Dit betekend dat de AVR kan communiceren met andere HEOS producten. HEOS is de multiroom-lijn van Denon. Je kunt de AVR-X2500H bedienen met de HEOS App, Denon App of de meegeleverde afstandsbediening. Naast de ingebouwde HEOS software kun je ook streamen door middel van Airplay en Bluetooth. Geniet van de ultieme bioscoopervaring of hoor muziek alsof de artiest voor je staat.

Voordelen & Nadelen

 Surround-receiver met Dolby Atmos-ondersteuning
8 HDMI-ingangen die geschikt zijn voor alle 4K Ultra HD-bronnen
 Audyssey systeem om de akoestiek te meten voor surround-weergave.
 Stem bestuurbaar met Dot van Amazon
 Geen phono ingang waarop je een platenspeler aansluit

Jack Waayen’s nummer 3 – Denon AVR-X1500H

Denon AVR X1500H

De Denon AVR-X1500H is de instap netwerk receiver van Denon. Ondanks dat dit de instap netwerk receiver is beschikt de AVR-X1500H over een verbluffende specificatie lijst. Zo kun je al genieten van een discrete verstereker opbouw, kun je streamen met de HEOS App en geniet je van ongekende geluidskwaliteit door de speciaal geselecteerde componenten.

Een bioscoopervaring met de AVR X1500H

Ga je voor een realistische bioscoop ervaring dan zit je met de AVR-X1500H goed. Deze receiver beschikt over Dolby en DTS. En maak je geen zorgen over de videokwaliteit, Deze receiver beschikt ook over Dolby Vision

Breid de Denon AVR-X1500H uit met draadloze luidsprekers uit de HEOS lijn. Speel jouw favoriete muziek in iedere kamer. Met de meegeleverde Audyssey microfoon meet je de akoestiek van jouw kamer.

Het best mogelijke geluid uit je receiver

De receiver berekent de data en past de instellingen van de Receiver zo aan dat je kunt genieten van het best mogelijke geluid in jouw kamer. Op zoek naar een Receiver met een aantrekkelijke prijs zonder concessies in kwaliteit? De Denon AVR-X1500H maakt het mogelijk

Voordelen & Nadelen

 Surround-receiver met Dolby Atmos-ondersteuning
 Audyssey systeem om de akoestiek te meten voor surround-weergave.
 Uniek duaal-antennesysteem om stabiel en zonder ruis te streamen
 Geen phono ingang waarop je een platenspeler aansluit

Jack Waayen’s nummer 4 – Rotel RSX-1562

Rotel RSX-1562

Rotel heeft meer dan 50 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van hoogwaardige elektronica voor home entertainment. Een goed voorbeeld hiervan is de RSX-1562, een 7.1-kanaals surround-receiver die kan dienen als hoofdbesturing en versterker voor alle audio- / videobronnen en luidsprekers van jouw thuisbioscoopsysteem.

Kwaliteit met nieuwe verbeterde technologie

Met een vermogen van 7x 100 Watt aan puur vermogen laat deze receiver iedere luidspreker tot leven komen. De RSX-1562 bouwt voort op de kwaliteit van zijn veelgeprezen voorganger, de RSX-1560, maar met de toevoeging van nieuwe, verbeterde schakelingen en technologieën zoals HDMI® 1.4 met 3D.

Nieuwe videobronnen zijn geen enkel probleem

Bovendien hebben de komst van zoveel videobronnen zoals een kabel- of digitale ontvanger, DVR’s, dvd-spelers en WiFi- of ethernet-audio / video-feeds van apparaten zoals Apple TV® en Roku®

Voordelen & Nadelen

 Geweldige prestaties en constructiekwaliteit
Diverse multi room systemen beschikbaar
 10 bands parametrische equalizer en geavanceerd bass management.
De Rotel heeft geen internetradio en HDMI aan de voorzijde
 Geen DLNA en autocallibratiesysteem

Jack Waayen’s nummer 5 – Marantz NR1609

Marantz NR1609

Een opwindende AV-receiver van hoge kwaliteit die minimale ruimte in beslag neemt: dat is de NR1609. High-current discrete eindversterkers op alle 7 kanalen leveren verbluffende kracht en helderheid, en het levert een meeslepend 3D-surroundgeluid dankzij zowel Dolby Atmos- als DTS: X-decoders, maar met iets meer dan 3 centimeter dikte is het slank genoeg om in elke TV-meubel te passen.

Volledig compatible met de nieuwste HDMI specificaties

Hij is volledig compatibel met de nieuwste HDMI- en HDCP 2.2-specificaties op alle 8 HDMI-ingangen en zal alle nieuwste videoformaten doorstaan – 4K 60Hz video, 4: 4: 4 Pure Color sub-sampling, BT.2020, HDR en Dolby Vision – van Blu-ray-spelers, settopboxen, gameconsoles en gestreamd / download 4K Ultra HD-inhoud naar een Ultra HD-tv of -projector.

Airplay & Bluetooth

Met bluetooth en AirPlay kun je muziek rechtstreeks van jouw draagbare apparaten streamen, terwijl de draadloze multi-room muziekintegratie van HEOS de NR1609 in staat stelt deel uit te maken van een compleet multiroom systeem. Verken en speel jouw eigen muziekbibliotheek, streamening muziekdiensten en duizenden internetradiostations, met behulp van de gratis HEOS-app.

Voordelen & Nadelen

 Surround-receiver met Dolby Atmos-ondersteuning
8 HDMI-ingangen die geschikt zijn voor alle 4K Ultra HD-bronnen
 Audyssey systeem om de akoestiek te meten voor surround-weergave.
 Uniek duaal-antennesysteem om stabiel en zonder ruis te streamen
 Geen phono ingang waarop je een platenspeler aansluit

x Gedeeld
preloader