Op zoek naar de beste receivers?

Op zoek naar de beste geluid en beeld producten? Klik snel verder op een van de buttons om het aanbod te bekijken

Receivers

De AV Receiver is het hart van iedere thuisbioscoop. Een Receiver houdt in dat u radio kunt ontvangen. Praten we over een versterker dan ontvangt(receive) de versterker geen radio, het versterkt slechts jouw audiosignalen.

De receivers beschikken vaak over meerdere mogelijkheden

Een receiver beschikt in de meeste gevallen over surround mogelijkheden. Een receiver kan ook alleen stereo weergeven alleen komt dat bijna niet voor. De Receiver ontvangt alle audio en videosignalen, de videosignalen worden doorgestuurd naar het aangesloten scherm en de audiosignalen worden naar de juiste luidsprekers gestuurd.

Elke audiobron moet aangesloten worden met receiver

Elke audiobron in uw thuis theater moet verbinding maken met uw Receiver. Met het voorversterker gedeelte van de receiver kunt u gemakkelijk overschakelen naar (of selecteren) de audiobron waarnaar u wilt luisteren. Uw eindversterker geeft vervolgens het audio signaal door aan je luidsprekers.

 

De 5 beste receivers van dit moment volgens Jack Waayen

1. NAD T758
2. Denon AVR-X2500H
3. Denon AVR-X1500H

Jack Waayen’s nummer 1 – NAD T758v3

NAD T758

De NAD T 758 is een no-nonsense receiver. Geen creatieve marketing termen die je van alles beloven. De receiver beschikt wel over de beste componenten om je huiskamer om te toveren tot een ware bioscoop. Geniet van muziek en film met ongekende precisie en detaillering.

Vermogen laat iedere luidspreker tot zijn recht komen

Ervaar vermogen dat iedere luidspreker volledig tot zijn recht laat komen. De NAD T758 is ook compatibel met BlueOS. BlueOS zorgt ervoor dat je de receiver kunt uitbreiden met draadloze luidsprekers uit de bluesound familie en dat je de receiver kunt bedienen met een app. Stream je favoriete nummers en geniet van ongekende muziek kwaliteit.

Je behaalt een keurige wattage

De NAD T 758 beschikt over 7x60 watt. Dat klinkt niet als veel, maar de wattage die NAD opgeeft zijn wel die je ook echt behaald. Zorg dat je speakers perfect afgesteld op je kamer door de akoestiek van je kamer te meten met de DIRAC Room Correction software. Deze software past de versterker en luidsprekers aan zodat deze het best mogelijk presteren in jouw huiskamer.

Voordelen & Nadelen

 Receiver bezit het ingenieuze Modular Design Construction
Hoge resolutie en multiroom-opties  & 4k Ultra HD/ HDR beelden
 Installeren is een peulenschil met NAD SpeakerIQ
 Stream met Deezer, Napster, Qobuz, Spotify, Tidal, TuneIn Radio, WiMP
Slechts één HDMI-uitgang
Geen geavanceerde gebruikersinterface

Jack Waayen’s nummer 2 – Denon AVR-X2500H

Denon AVR-X2500H

De Denon AVR-X2500H is een zeer populaire 5.1 receiver. En dat is ook niet vreemd. De AVR-X2500H combineert verbluffende audio kwaliteit met een zeer breed aanbod van handige functies. En dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Een goed vermogen om je luidsprekers aan te sturen

De Denon AVR-X2500H beschikt over 7x 150 watt. Dit is voldoende vermogen om de meest moeilijke luidsprekers goed aan te sturen. Sluit je een Blu-ray speler aan of een gameconsole dan kun je genieten van prachtige beelden door Dolby Vision.

De AVR lijn van HEOS

De H staat bij de Denon AVR lijn voor HEOS. Dit betekend dat de AVR kan communiceren met andere HEOS producten. HEOS is de multiroom-lijn van Denon. Je kunt de AVR-X2500H bedienen met de HEOS App, Denon App of de meegeleverde afstandsbediening. Naast de ingebouwde HEOS software kun je ook streamen door middel van Airplay en Bluetooth. Geniet van de ultieme bioscoopervaring of hoor muziek alsof de artiest voor je staat.

Voordelen & Nadelen

 Surround-receiver met Dolby Atmos-ondersteuning
8 HDMI-ingangen die geschikt zijn voor alle 4K Ultra HD-bronnen
 Audyssey systeem om de akoestiek te meten voor surround-weergave.
 Stem bestuurbaar met Dot van Amazon
 Geen phono ingang waarop je een platenspeler aansluit

Jack Waayen’s nummer 3 – Denon AVR-X1500H

Denon AVR X1500H

De Denon AVR-X1500H is de instap netwerk receiver van Denon. Ondanks dat dit de instap netwerk receiver is beschikt de AVR-X1500H over een verbluffende specificatie lijst. Zo kun je al genieten van een discrete verstereker opbouw, kun je streamen met de HEOS App en geniet je van ongekende geluidskwaliteit door de speciaal geselecteerde componenten.

Een bioscoopervaring met de AVR X1500H

Ga je voor een realistische bioscoop ervaring dan zit je met de AVR-X1500H goed. Deze receiver beschikt over Dolby en DTS. En maak je geen zorgen over de videokwaliteit, Deze receiver beschikt ook over Dolby Vision

Breid de Denon AVR-X1500H uit met draadloze luidsprekers uit de HEOS lijn. Speel jouw favoriete muziek in iedere kamer. Met de meegeleverde Audyssey microfoon meet je de akoestiek van jouw kamer.

Het best mogelijke geluid uit je receiver

De receiver berekent de data en past de instellingen van de Receiver zo aan dat je kunt genieten van het best mogelijke geluid in jouw kamer. Op zoek naar een Receiver met een aantrekkelijke prijs zonder concessies in kwaliteit? De Denon AVR-X1500H maakt het mogelijk

Voordelen & Nadelen

 Surround-receiver met Dolby Atmos-ondersteuning
 Audyssey systeem om de akoestiek te meten voor surround-weergave.
 Uniek duaal-antennesysteem om stabiel en zonder ruis te streamen
 Geen phono ingang waarop je een platenspeler aansluit

x Gedeeld
preloader