Denon producten nodig?

Op zoek naar de beste geluid en beeld producten? Klik snel verder op een van de buttons om het aanbod te bekijken

Denon, een merk dat graag het verschil maakt‘

Het Denon verschil’ Voor ons bij Denon zijn dit niet zomaar woorden. Ze maken deel uit van de wezenlijke filosofie achter alles wat we doen. Deze drie woorden en tientallen jaren van innovatie en technische superioriteit vormen de passie voor onze hele cultuur. Elk detail van een Denon-product is om deze woorden heen ontworpen met maar één doel voor ogen: de entertainment ervaring verbeteren. Innovatieve engineering en technologie vormen de kern van wat een Denon-product zo iconisch maakt.

Alle unieke kwaliteiten van Denon 

Met ongekende ontwerpen en producten zorgen onze ingenieurs ervoor
dat alleen uitmuntend vakmanschap, precisietechniek en onberispelijke
prestaties in elk product wordt toegepast. Onze producten worden vaak geboren door voorbeelden uit natuurkunde, elektronica, machinebouw, kunst en natuur.

Het perfecte entertainmentsysteem

Onze constante zoektocht naar het creëren van het perfecte entertainmentsysteem heeft ons onschatbare inspiratie gegeven, niet alleen voor de krachtigste technische oplossingen, maar ook voor de handigste functies om het gebruik van onze producten te vereenvoudigen. Daarom transformeren we onvermoeibaar creatieve ideeën in toonaangevende innovaties binnen onze branche.

Alles draait om beleving en prestaties bij Denon

Eenvoudig gezegd, alles wat niet meer beleving creëert, prestaties
verbetert of de beleving verbetert, hoort niet thuis in een Denon. We weten het omdat we deze producten niet alleen bouwen, maar gebruiken. Wanneer u daadwerkelijk een Denon-product ervaart, zijn het deze hogere normen die de zintuigen prikkelen en uw entertainment verbeteren. Dat is het Denon-verschil.

 

Denon streeft continu naar verbetering van geluidservaring.

Het creëren van producten die anderen een optimaal genot kunnen bieden, is een fundamentele drijvende passie en de reden waarom we bestaan. Bovendien is de constante zoektocht naar de perfecte entertainment oplossing de sleutel tot het transformeren van creatieve ideeën in toonaangevende innovatie en geweldig klinkende audio producten.

Ook op de telefoon is Denon geweldig

In de recente evolutie heeft dit de ontwikkeling van mobiele technologieën omvat, zodat klanten kunnen genieten van de best mogelijke reproductie van de kwaliteit in elk formaat. Puur geluid en plezier brengen in het leven van klanten is waar Denon voor staat.

Denon’s Legacy of Firsts en onze 100-jarige geschiedenis van het
leveren van krachtige audio- en visuele producten markeren het pad van het
bedrijf naar de toekomst. Ze zullen hun erfenis koesteren en gebruiken om deconstante zoektocht naar perfectie aan te wakkeren.

De producten van Denon moeten in staat zijn om iedere dag, de beste prestaties te leveren. Daarnaast kijkt Denon vooruit, evolueert en probeert voortdurend ideeën om te zetten in toonaangevende innovaties. Wat de evolutie ook is, Denon zal er zijn.

Denon is opgericht in 1910

Denon werd in 1910 opgericht met de nadruk op grammofoonspelers, “Den-on”, als een fusie van Denki Onkyo-bedrijf uit Japan (“On” betekent “geluid” en “Kyo” betekent “harmonie”). Na een samenwerking met platenmaatschappij Columbia in 1927, richtte Denon zich op de productie van direct-drive draaitafels, phonocolotten en bandrecorders van wereldklasse.

Denon was een pionier in de ontwikkeling van phono cartridges met bewegende spoelen en vestigde zich als een vaste waarde in professionele opnamestudio’s. Denon introduceerde de eerste PCM digitale recorder voor studiogebruik, inclusief een hoge reeks high-end audioproducten. Ze waren ook van groots belang bij het ontwikkelen van de compact disc. Denon introduceerde vervolgens veelvoudige CD-afspeelapparatuur voor zowel thuis als professioneel gebruik, en een pionier van de “ladder” -type digitaal-naar-analoog-omzetter technologie met zijn Super Linear Converter (SLC).

Denon stelde zijn technologisch vervolg aan de thuisbioscoop markten voor de eerste ontvangers en voorversterkers / processors te introduceren voor zowel AC-3 (later Dolby Digital) als THX-verwerking. Vandaag de dag ontwerpt en produce Denon een enorm geavanceerde lijn van toonaangevende speciale audio-, home theater- en aangepaste installatieproducten.

x Gedeeld
preloader