Op zoek naar Bose producten?

Op zoek naar de beste geluid en beeld producten? Klik snel verder op een van de buttons om het aanbod te bekijken

Bose

Bose staat bekend als een van de toonaangevende luidsprekerfabrikant van de wereld. Bose staat bekend als een van de toonaangevende luidsprekerfabrikant van de wereld. Kenmerken zijn de kleine luidsprekers, maar de oh zo prachtige audioweergave. Voor diegene die op zoek zijn naar kleine luidsprekers met een fantastisch geluid, zit je bij Bose goed.

Alle producten worden met de hoogste zorg geproduceerd om je te garanderen van het beste geluid. Better sound through research, deze slogan gebruiken ze natuurlijk niet zomaar. Bose investeert veel geld in onderzoek en ontwikkeling van baanbrekende geluidstechnieken. Bose heeft voor iedere markt wel een product ontwikkelt. Hun kennis om het gebied van audio vind je dan niet alleen terug in de winkels.

Amar Gopal Bose

Bose werd opgericht door Amar Gopal Bose, die in Kolkata werd geboren voor een Indiase vader en een katholieke moeder. Amar Gopal Bose had zowel een technisch als zakelijk inzicht van jongs af aan, zozeer zelfs dat hij op een jonge leeftijd van 13 jaar iets elektrisch kon repareren en bood aan zich aan te sluiten bij zijn krimpende audio bedrijf.

Amar Gopal Bose was een muziekliefhebber en op een dag, toen hij erg teleurgesteld was door het geluid van een luidspreker die hij net had gekocht, besloot hij er iets aan te doen en de rest is geschiedenis zoals wij die kennen.

Bose, een echte leraar

Bose was ook een productieve leraar en doceerde aan het felbegeerde Massachusetts Institute of Technology voor meer dan een decennium. Zijn leerlingen herinneren zich hem als een man van grote kennis en een grote verbeeldingskracht. Bose was het eerste bedrijf dat hi-fi (high fidelity) geluid reflecterend stereosysteem produceerde dat een rijke luisterervaring gaf.

Toen Amar Bose doorging naar MIT, besefte hij al snel dat hij werd overklast door de intelligente mensen om hem heen. Zijn beperkte kennis was geen steunpilaar en hij besloot al snel terug te grijpen naar sobere maatregelen om zichzelf te verbeteren en op één lijn te komen met anderen. Uiteindelijk werd hij een zeer gerespecteerde professor met een cult-aanhang.

1964, het jaar van oprichting

Toen Bose Corporation in 1964 werd opgericht, was een van de eerste taken niet om geluidssystemen te maken, maar om vermogensregeling systemen te ontwikkelen voor Amerikaanse militaire vliegtuigen.

Tijdens een vlucht terug uit Zürich in 1978, werd Bose getroffen door het idee om een ​​hoofdtelefoon voor ruisonderdrukking te ontwikkelen en het bedrijf produceerde kort na de productie van ‘s werelds eerste paar na onderzoek en ontwikkeling.

De Bose Corporation onthulde haar iconische en baanbrekende ‘Bose Auditioned Program’ in 1994, waarmee de geluidstechnici precies konden horen hoe een ontwerp van een ontworpen audiosysteem zou klinken, zelfs voordat het gebouwd is.

Innovatieve systemen van Bose

Het Lifestyle 48 home entertainment-systeem van Bose Corporation was het eerste geluidssysteem dat honderden cd’s opslaat en onthoudt hoe of wat een luisteraar vaak speelt. Op basis daarvan kan het intelligente geluidssysteem muziek spelen volgens de unieke smaak van de luisteraar.

Gelanceerd in 2004, was dit een decennium voordat streaming-services zoals Apple-muziek of Spotify je nummers ‘aanbeveelt’ op basis van je luistervoorkeuren.

x Gedeeld
preloader