Op zoek naar Bluesound producten?

Ope zoek naar Bluesound producten? Wij adviseren u graag.

Bluesound

Onder de vlag van Hifi producent NAD produceert en ontwikkelt Bluesound hoogwaardige WIFI multiroom muzieksystemen. Het hifi systeem van Bluesound is één van de weinige streamingsystemen die overweg kan met digitale muziek van de hoogste kwaliteit (Hi-Res). Het is een product voor hen die hoge eisen stellen aan hun muziekinstallatie.

De verschillende producten

Het muzieksysteem van Bluesound bestaat uit een aantal producten. Zo is er de Bluesound Node 2, welke u kunt aansluiten op uw versterker, receiver of actieve speakers. Daarnaast is er de Bluesound PowerNode 2 met ingebouwde versterker voor het aansluiten op bekabelde speakers. Verder kent het systeem nog diverse draadloze speakers. Ten slotte kent Bluesound nog de Bluesound Vault 2, een netwerk harde schijf van 2 terabyte met de unieke mogelijkheid om heel eenvoudig cd’s te rippen op de harde schijf in FLAC (zonder kwaliteitsverlies) of MP3 (Gecomprimeerd, ruimte besparend). Ideaal als u uw huidige CD collectie eenvoudig en snel wilt digitaliseren en streamen naar uw muzieksysteem.

 

Met een Bluesound muzieksysteem is het mogelijk om overal in huis te genieten van uw favoriete muziek, zowel afzonderlijk als tegelijk. Het muzieksysteem biedt op dit moment ondersteuning aan 11 streamingdiensten, waaronder Spotify en Deezer, maar ook Hi-Res streamingdiensten voor de beste kwaliteit muziek. Muziek streamen via Apple’s Airplay is niet mogelijk. Wel is het mogelijk om uw muziekcollectie vanaf uw pc, Mac en netwerk harde schijf af te spelen. Ook kunt u via USB een harde schijf aansluiten op elke Bluesound. De bediening van Bluesound gaat via een app op uw smartphone, tablet of computer. Via deze app heeft u ook toegang tot meer dan 10.000 internetradiozenders, welke u indien nodig kunt aanvullen met uw eigen internetradiozenders.

x Gedeeld
preloader