Surround versterkers - Jack Waayenround

 

Ook voor een surround versterker kunt u bij ons terecht.

Of het nu voor een kleine woonkamer is of voor een professionele thuis bioscoop.

Wilt u 5.1 of 7.1 of Dolby Atmos wij adviseren u graag.

Wij hebben altijd een groot assortiment aan surround versterkers uitgestald staan in 1 van onze luisterruimtes.

Wij verkopen surround versterkers van de volgende merken:

Arcam, Classé, Denon, Marantz, NAD, Onkyo, Pioneer, Rotel, Yamaha.


De nieuwe NAD T758 V3 receiver met BluOS is er!

NAD heeft er niet voor gekozen om nog meer features in de nieuwe versie onder te brengen, maar om de geluidskwaliteit en het bedieningsgemak te verbeteren. Bedienen met een smartphone, 4K video en een versterker die fors vermogen levert voor een realistische beleving, dat is de NAD T758 V3 ten voeten uit.

MDC, Modular Design Construction, levert in de T758 V3 een gevuld modulair slot aan de achterzijde op, waarop HDMi, USB, digitale en analoge in- en uitgangen te vinden zijn. MDC geeft de mogelijkheid eenvoudig in te spelen op toekomstige ontwikkelingen waarbij het niet langer nodig is om de receiver in zijn geheel te vervangen.

Populaire formaten worden door de T758 V3 gedecodeerd, waaronder HD formaten als Dolby Atmos en DTS Master Audio, maar ook kan de BluOS software MQA volledig ondersteunen. Decoderen is één ding, weergeven is net zo belangrijk en daar heeft NAD zijn exclusieve PowerDrive voor ontwikkeld, een versterkertechniek die veel stroom kan leveren en hoge piekvermogens om elke luidspreker aan te kunnen sturen.

Natuurlijk kan de NAD T758 V3 UltraHD video aan tot een resolutie van 3840 x 2160 pixels, 60 frames per seconde met 4:4:4 kleurondersteuning in High Dynamic Range. Analoge video schermen kunnen nog steeds worden gebruikt en NAD kiest er voor de videoprocessing daar te laten waar het hoort: in de display en niet in de receiver, omdat in dat geval diverse conversieslagen elkaar in de weg zitten. HDMi maakt gebruik van ARC en CEC.

Gebruiksgemak is belangrijk voor het prettig werken met een receiver. Daarom heeft elke bron steeds de eerder ingestelde zettingen bij het inschakelen en worden niet gebruikte ingangen onzichtbaar gemaakt. De gebruiker heeft de mogelijkheid zijn eigen voorkeuren vast te houden voor de weergave, zoals drama, actie, muziek etc. Ingangen kunnen naar wens en eigen inzicht hernoemd worden wat de overzichtelijkheid ten goede komt. Multiroom systemen worden aangesloten op de T758 en zo wordt uw receiver het hart van een compleet systeem. Home Automation besturing en aansluitingen zijn daartoe geïntegreerd.

NAD Speaker iQ werkt met de meegeleverde microfoon en stelt in een paar minuten de luidsprekers op de ruimte af, regelt de aanpassing van onderlinge afstanden ten opzichte van de luisterpositie en zorgt voor een vlak frequentieverloop. Meegeleverd wordt het Dirac Live roomcorrectie systeem, uit te breiden tot de volledige implementatie van Dirac tegen meerprijs. Dirac maakt roomcorrectie volwassen, vooraf in te stellen curves komen binnen handbereik en Dirac kan werken met een keur aan gekalibreerde meetmicrofoons.

BluOS streaming over Wi-Fi is standard in de T758 V3, dat toegang geeft tot een keur aan muziekdiensten als Tidal, Qobuz, TuneIn en net zo gemakkelijk aansluit op een bestaand BluOS systeem van NAD en/of Bluesound om al uw opgeslagen muziek te streamen. Met de BluOS App regelt u door uw gehele woning waar u naar wilt luisteren, in elke kamer een ander muziekstuk of u combineert de spelers. Juist om die reden vindt NAD het belangrijk dat de geluidskwaliteit voorop staat en belangrijker is dan onnuttige features die andere merken aanbieden in receivers, die het geluid daardoor minder goed kunnen weergeven of veel kostbaarder uitkomen.

De NAD T758 V3 is bij ons verkrijgbaar. De prijs is € 1.499,-.


 

Marantz aanbieding! 

Marantz SR7011

Ervaar topkwaliteit van Marantz. De SR7011 is voorzien van de meest complete audioformaten en hoogwaardige audiocomponenten. Met recht de beste in zijn receiver serie. Vul uw omgeving met meeslepend 3D surround sound en geniet van de beste beeldkwaliteit, ook vanaf uw traditionele bronnen. Luister overal in huis muziek met de geïntegreerde HEOS-technologie en breidt gemakkelijk uit.

Kenmerken

  • 9.2 kanalen / 125 watt per kanaal         
  • Draadloze HEOS verbinding
  • Bluetooth en WiFi connectiviteit
  • Dolby Atmos en DTS:X
  • 4K UHD beeld en upscaling
  • Setup Assistant en Audyssey MultiEQ
  • Gratis HEOS App

Kleur zilver of zwart

Adviesprijs €1599,-  NU €1089,- (winkeldemo)