Op zoek naar een UltraHD / 4k TV?

Op zoek naar de beste geluid en beeld producten? Klik snel verder op een van de buttons om het aanbod te bekijken

Ultra HD / 4k TV Kopen?

Ultra HD wordt ook wel 4K TV genoemd en je komt beide namen vaak tegen. Om je een idee te geven, een ultra-hd tv heeft 4 keer zoveel pixels als een normale full-hd televisie. Dat betekent dat Ultra HD televisies veel beter beeld en detail laten zien. Je hebt dan wel een ultra-hd beeldsignaal nodig.

De 4K resolutie is een standaard voor bioscopen en bestaat uit 4.096 x 2.160 pixels. Het verschil met UHD is dat de rij horizontale pixels een stuk breder zijn. Dit is zo omdat het bioscoopscherm in verhouding breder is dan het scherm van een televisie. Toch is 4K tegenwoordig verweven met het UHD van de tv industrie. 

De 3 beste 4K TV’s van dit moment volgens Jack Waayen

1. Qled QE659F
2. Sony KD55XF900F
3. Loewe Bild 3.43

Jack Waayen’s nummer 1 – Samsung Qled QE65Q900

Samsung QE65Q900

Bij de meeste mensen is het pas bekend wat de 4K-resolutie nu precies inhoudt, nu zou je kunnen denken dat Samsung gek is geworden door ‘s werelds eerste echte 8K-tv te introduceren. Met nauwelijks beschikbare 8K-content, wat is het nut van grote uitgaven om zoveel pixels te bemachtigen?

Het is omdat, hoewel het zo niet voelt, 8K-inhoud eerder dan later komt: de Japanse NHK-zender lanceert in december een 8K-kanaal, terwijl Netflix en TV France onder andere al wat dingen in 8K hebben gefilmd.

Maar wat de 85Q900R echt opwindend maakt als tv voor vandaag in plaats van morgen, is dat het verrassend genoeg geen originele 8K-content nodig heeft om er fantastisch uit te zien – je kunt iedere vorm van content afspelen en maakt er 8K content van. Het resultaat is prachtig beeld met ongekend veel detail

 

Voordelen & Nadelen

 8K resolutie
 Een zeer mooi en slank design
 Prachtige kleuren en contrast
 Makkelijke bediening door de One Remote control
 Backlight problemen

Jack Waayen’s nummer 2 – Sony KD55XF9005baep

Sony KD55XF9005baep

De Sony KD-55XF9005 is een 55-inch, zeer specifieke 4K HDR-tv. Het heeft een directe LED-achtergrondverlichting, in tegenstelling tot randverlichting. Voor liefhebbers is dit onderscheid een groot probleem, niet het minst omdat het een aantal van de meest voorkomende problemen met LED-lcd-tv’s aanpakt, zoals tonale uniformiteit en HDR-nauwkeurigheid.

Een gecombineerde vervanging voor de XE90, XE93 en XE94 2017, de XF90 kent een aantal belangrijke verbeteringen. De full-array LED-achtergrondverlichting is verbeterd voor een beter contrast, terwijl een nieuwe motion-handling-techniek genaamd X-Motion Clarity is geïntroduceerd. De set profiteert ook van Sony’s vlaggenschip X1 Extreme picture processor, die nu in de gelederen druppelt.

 

 

Voordelen & Nadelen

 Brede kijkhoek
 Slank aluminium design
 Stembesturing werkt goed
 Netflix knop
 Beperkt smart
 Hoge prijs

 

 

Jack Waayen’s nummer 3 – LOEWE Bild 3.43

LOEWE Bild 3.43

In een gezellige cottage woning of in een ruime, zonnige loft. Televisiekijken in bed, tijdens het koken of in de woonkamer. Alleen, met twee, met het hele gezin of met vrienden. Dankzij de verschillende opstelmogelijkheden, kleurvarianten en formaten – in 65“ (OLED), 55“ (OLED), 49“ (LCD) of 43“ (LCD) – past de Loewe bild 3 bij elke levensstijl. Ultramoderne OLED-technologie en de nieuwste LCD-displays voor een indrukwekkende televisie-ervaring.

Wat het geluid betreft, is er een geïntegreerde soundbar met vier drivers, twee passieve radiatoren en 2x 40 W versterking. Bluetooth is ingebouwd om aan uw muziekbehoeften te voldoen.

Voordelen & Nadelen

 Ambilight
 100 Hertz paneel
 HDR
 Traag besturings systeem

x Gedeeld
preloader