Op zoek naar een UltraHD / 4k TV?

Op zoek naar de beste geluid en beeld producten? Klik snel verder op een van de buttons om het aanbod te bekijken

Ultra HD / 4k TV Kopen?

Ultra HD wordt ook wel 4K TV genoemd en je komt beide namen vaak tegen. Om je een idee te geven, een ultra-hd tv heeft 4 keer zoveel pixels als een normale full-hd televisie. Dat betekent dat Ultra HD televisies veel beter beeld en detail laten zien. Je hebt dan wel een ultra-hd beeldsignaal nodig.

De 4K resolutie is een standaard voor bioscopen en bestaat uit 4.096 x 2.160 pixels. Het verschil met UHD is dat de rij horizontale pixels een stuk breder zijn. Dit is zo omdat het bioscoopscherm in verhouding breder is dan het scherm van een televisie. Toch is 4K tegenwoordig verweven met het UHD van de tv industrie. 

Jack Waayen’s nummer 1 – Samsung UE55MU7070

Samsung UE55MU7070

Ervaar de glorieuze rijke kleuren onderdompeling van het 4K HDR-beeld met de MU7070 van Samsung. Verbluffend heldere 4K Ultra HD-resolutie in combinatie met de HDR 1000 die zorgt voor verbluffende details, helderheid en contrast.

Dynamic Crystal Color

De Dynamic Crystal Color-technologie van Samsung injecteert al uw inhoud met prachtige, levensechte kleuren, terwijl Precision Black hetzelfde niveau van helderheid bereikt in de donkerste tinten.

Krijg toegang tot een wereld van online entertainment via de Smart Hub van Samsung en bedien alle compatibele apparaten via één afstandsbediening. Met een elegant 360-ontwerp zal deze set je thuisentertainment revolutionair veranderen.

4K- Upscaling technologie

Het gecertificeerde Ultra HD 4K-scherm met resolutie van de MU7070 brengt u naar het volgende niveau van kijkervaring. Vier keer het aantal pixels van 1080p Full HD levert verbluffend realisme, natuurlijke beweging en ongelooflijke details op. Ervaar deze hoge kwaliteit over alles wat je ziet dankzij het zogenaamde 4K upscaling.

De innovatieve opschalingstechnologie van Samsung converteert content met een lagere resolutie naar een detailniveau bij UHD. Upscaling is een proces waarbij een signaal of gegevensbron met een lagere resolutie wordt weergegeven met een hogere resolutie

Voordelen & Nadelen

 Prachtige kleuren door High Definition Resolution
 Mooi zwart door dim technologie
 Enorm gebruiksvriendelijk
 Snelle beelden kunnen af en toe haperen

Jack Waayen’s nummer 2 – LG OLED55C8PLA

LG OLED55C8PLA

Geniet van het ongelooflijke kleurrijke realisme van de 4K HDR OLED-foto met LG’s C8. Een verbazingwekkend dun OLED-paneel, een scherpe 4K UHD-resolutie en een verbluffende HDR-kleurenspectrum wat gecombineerd zorgt voor ontzagwekkende beelden.

Revolutionaire verandering

Dolby Vision bereikt een toppunt op punten zoals contrast en kleur, terwijl het Dolby Atmos-geluid zeer meeslepende audio biedt. Wanneer u gebruikt maakt van LG’s bekroonde webOS 3.5 Smart-platform om shows te streamen van apps als Netflix. Je gebruikt de intuïtieve Magic Remote om te navigeren, en voeg een hyper-modern vleugje klasse toe aan je woonkamer met zijn Blade Slim picture-on-metaalontwerp. Met spectaculaire beelden en audio, zal de C8 uw home-entertainment revolutionair veranderen.

Geniale combinatie

Door de combinatie van OLED-technologie met een 4K-resolutie, biedt het contrast, de kleur en de helderheid van deze televisie het bekijken van beelden als eenvoudig en uniek. OLED-pixels zijn zelfverlichtend, wat betekent dat ze afzonderlijk kunnen worden in- en uitgeschakeld om donkere en superheldere blanken te laten verschijnen.

In tegenstelling tot normale 3-kleurenpixels (RGB) in LED-schermen, heeft het paneel van LG 4 kleurenpixels (WRGB) met een toegevoegd wit subpixel. Dit levert ultrafijne kleurengradatie en een kleurenpalet dat vrijwel levensecht is. Met 33 miljoen van deze pixels is deze 4K-OLED-set een majesteit om te aanschouwen, het bereiken van perfect zwart, perfecte kleuren en perfecte helderheid.

Voordelen & Nadelen

 Oled tv
 Dolby vision 
 HDR-kwaliteit
 Dolby atmos-geluid
 Geluid vervormt op hoog volume
 Magic remote is in het begin lastig te gebruiken

Jack Waayen’s nummer 3 – Philips 55PUS7277

Philips 55PUS7277

De Philips 49PUS7272 is geroemd om haar enorm scherpe en vloeiende beelden. Dit wordt mede bereikt door haar beeldverversing van 100 Hertz. Nooit meer trillerig en vertraagd beeld, hoe snel de actie op het beeldscherm ook gaat. Philips heeft het voor elkaar gekregen om haar beeld tot 100 per seconde te kunnen verversen, wat een levensechte ervaring oplevert.

Altijd HDR-beeld

Tevens kun je met de tv van Philips feilloos HDR beelden bekijken wat resulteert in een beeld met een extra helderheid, kleur en contrast. Alle beelden zien er enorm realistisch en helder uit, zelfs donkere tinten zijn voor deze televisie geen probleem, u mist geen enkel detail.

Ambilight van Philips

De geweldige Ambilight technologie is ook in dit model verwerkt en zorgt voor verlichting van de achterwand waardoor een rustgevend effect gecreëerd wordt bij het kijken in het donker.

Tevens helpt de Ambilight enorm bij uw kijkervaring, alsof het in uw eigen huiskamer gebeurt. Overigens biedt dit model de mogelijkheid om al uw entertainment onder één centrale plek te brengen, door middel van het Android tv besturingssysteem wordt dit op een handige en functionele manier weergegeven

Voordelen & Nadelen

 Ambilight
 100 Hertz paneel
 HDR
 Traag besturings systeem

Jack Waayen’s nummer 4 – Sony KD-55XE7099

Sony KD-55XE7099

De Sony KD-55XE7004 Smart TV maakt het mogelijk om al uw favoriete films en series in de best mogelijke kwaliteit te bekijken. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de Ultra HD 4K-beeldresolutie waarmee je nooit meer een detail mist en alle beelden haarscherp, kleurvol en helder op uw televisie ontvangt.

Nooit meer haperend beeld

Deze hoogwaardige 4K beeldresolutie in combinatie met HDR biedt u een uitmuntende en vloeiende kijkervaring. Het model van Sony beschikt over de 4K X-Reality Pro, die zorgt voor een feilloze beeldverwerking. U kunt gedag zeggen tegen stotterend en trillerig beeld en de heldere, kleurrijke en volle beelden verwelkomen.

Praktische afstandsbediening

De afstandsbediening van de Sony KD-55XE7004 beschikt over een paar handige knoppen waarmee u via één druk op de knop kunt genieten van uw meest gebruikte en favoriete functies, zoals Youtube en Netflix. Tevens biedt de televisie de oplossing voor het wegwerken van kabels.

Sony heeft gekozen voor een kwalitatief kabelmanagementsysteem waardoor alle kabels in het elegante voetstuk van de televisie kunnen worden weggewerkt.

Voorkeur voor kwaliteit geluid?

Wanneer u een sterke voorkeur heeft voor hoog kwalitatief geluid dan is de Sony KD-55XE7004 wellicht een uitmuntende keuze voor u. De tv heeft een ClearAudio+ systeem wat ervoor zorgt dat het geluid vanuit elke kant van de kamer komt, dit zorgt voor een levensechte ervaring en maakt uw kijkervaring een stuk rijker.

Voordelen & Nadelen

 Quick start button voor Netflix
 Super gedetaileerd beeld
 Minimalistisch design
 Niet snel
 Beperkte keuze aan apps

Jack Waayen’s nummer 5 – LG 55UK6470

LG 55UK6470

Geniet van de verbluffende kleuren van LG’s Super UHD 4K-tv, de UK6470. De hyper-gedetailleerde 4K UHD-resolutie gecombineerd met Dolby Vision HDR zorgt voor een productie van een miljard rijke kleuren.

Ongekend scherp beeld

Het Nano Cell-scherm van LG zorgt voor een verbluffend natuurgetrouw beeld van de kleurnauwkeurigheid tot en met het contrast van de kleinste puntjes, vanuit elke hoek. Gebruik LG’s bekroonde webOS 3.5 Smart-platform om shows te streamen van apps als Netflix en breng een vleugje elegantie in uw woonkamer met zijn ultra slanke ontwerp.

LG een voorloper

Wat je ook kijkt, het krijgt een Super UHD 4K-make-over door dit meesterwerk van moderne entertainment.
LG is een van de voorlopers van kleuren versterkend High Dynamic Range (HDR). Als leden van de UHD Alliance hebben ze deze tv ingeschakeld met Dolby Vision HDR voor een verbluffende 10-bits kleurdiepte.

Dit betekent dat er meer dan 1 miljard rijke kleuren zijn om je blik te verdiepen en om tinten te tonen die je nog nooit eerder in home entertainment hebt gezien. Het overbrugt de kloof tussen wat we op het scherm zien en wat we in het echte leven zien, wat zorgt voor een wereldvreemd beeld waarvan je versteld zult staan.

Gebruik van Dolby Vision

Met geavanceerde beeldverbetering en scènes per scène optimalisatie, transformeert Dolby Vision uw kijkervaring met verbluffende helderheid, contrast en kleur. Deze set is ook voorzien van Multi HDR-ondersteuning en Active HDR, dus welk entertainment je ook leuk vindt, je krijgt altijd de volledige, glorieuze HDR-behandeling met de nauwkeurigheid van de pinnen.

Voordelen & Nadelen

 Snelle processor 
 Dolby vision
 Nano Cell-scherm voor natuurlijke kleuren
 Veel apps

x Gedeeld
preloader