Op zoek naar de beste soundbars?

Op zoek naar de beste geluid en beeld producten? Klik snel verder op een van de buttons om het aanbod te bekijken

Soundbars

De soundbar, iedereen kent hem tegenwoordig. Een soundbar is namelijk een prima oplossing voor mensen die zoeken naar een home cinema systeem zonder al te veel speakers. Een soundbar is een langwerpige speaker met een breed geluidsveld.

Kleine ingebouwde speakers in de soundbar

Dit komt doordat er een aantal ingebouwde kleine speakers in de soundbar aanwezig zijn. Soundbars hebben een eigen versterker om de speakers aan te sturen en komen dan ook vaak met aansluitmogelijkheden om apparatuur en tv te kunnen aansluiten. Daarbij worden veel soundbars geleverd met een (draadloze) subwoofer.

Jack Waayen kiest altijd voor de 5 beste soundbars

Bij Jack Waayen geloven wij in een sterk productaanbod dat gekozen is met zorg, we kiezen daarom altijd voor 5 top producten in elke categorie. Kijk hier rechts en klik een soundbar aan uit onze top 5 om alles te weten te komen over het product.

De 3 beste soundbars van dit moment volgens Jack Waayen

1. Bose Soundbar 700
2. HEOS Home Cinema HS2
3. Bluesound Pulse soundbar

Jack Waayen’s nummer 1 – Bose Soundtouch 700

Bose Soundbar 700

De Bose Soundbar 700 kan aangesloten worden aan jouw multiroom systeem en tv. Op deze manier kun je jouw favoriete muziek beluisteren in het gehele huis en genieten van een unieke geluidservaring in jouw woonkamer.

Geluidsvervorming is verleden tijd

De QuietPort technologie zorgt ervoor dat geluidsvervorming niet ontstaat, zo kun je blijven genieten van diep, puur en krachtig geluid als je een spannende serie kijkt. De Bose Soundbar 700 kun je aansluiten via wifi of Bluetooth aan jouw multiroom systeem of aan je mobiele telefoon of tablet.

Kwaliteitsgeluid van Bose

Er is geen ander geluid als de Bose Soundbar 700, niet alleen haalt die het beste uit je film, serie, televisie programma, maar ook tijdens het gamen voelt het net of je er écht bent.

De unieke PhaseGuide technologie zorgt ervoor dat het geluid je compleet omringt. Het geluid hoor je zelfs op plekken waar de Bose Soundbar 700 niet eens staat! Dit creëert de bioscoop ervaring die je kunt verwachten bij de Bose Soundbar 700.

Voordelen & Nadelen

 Volledig draadloos te besturen via smartphone
 Universele afstandsbediening meegeleverd
 Vol geluid zonder subwoofer
 Multiroom compatibel
Geen subwoofer inbegrepen
 Glazen bovenkant kan reflecteren in beeld

Jack Waayen’s nummer 1 – HEOS Home Cinema HS2

HEOS Home Cinema HS2

De HEOS HomeCinema HS2 is het paradepaardje van de HEOS systemen. De HEOS HS2 series zijn voorzien van ingebouwde bluetooth functie en bieden ondersteuning voor hoge resolutie audio tot 24/bit192 kHz.

Hoogwaardig draadloos geluid

De HEOS Home Cinema HS2 biedt hoogwaardig draadloos geluid met een breed bereik. Zo kun je helemaal opgaan in films, muziek en televisie programma’s en dat geheel draadloos. 

Draadloze subwoofer en streamingdiensten

HEOS HomeCinema is uitgerust met een draadloze subwoofer en je kunt via je smartphone het gehele systeem aansturen.
Zoals bij elke HEOS speler is er ondersteuning voor diverse streaming diensten zoals Spotify en Tidal, Internetradio en streaming van je eigen muziekcollectie via de USB ingang of vanaf het netwerk.

Voordelen & Nadelen

Volledig draadloos te besturen via smartphone
Decodeert films zodat een Virtual-Surroundsound ervaring ontstaat.
De film- en muziekmodus biedt de beste audioprestaties voor films en je favoriete muzieknummers
 De HEOS Home Cinema HS2 is uit te bereiden met andere HEOS producten
De voorkap van de HEOS Home Cinema HS2 wordt snel stoffig
De soundbar is vrij breed

Jack Waayen’s nummer 3 – Bluesound Pulse soundbar

Bluesound Pulse soundbar

De soundbar van Bluesound genaamd de Pulse is een slimme oplossing voor je matige tv geluid. Het probleem met de steeds dunner wordende televisies is dat je geluid hierdoor ook achteruit gaat. De speakers zitten vaak aan de achterzijde waardoor veel tonen verloren gaan. Denk hierbij voornamelijk aan het stemgeluid.

Geef je tv geluid een boost

De Pulse soundbar is speciaal ontwikkeld om uw televisie aanzienlijk beter te laten klinken en je kunt hem zelfs draadloos uitbreiden naar een volwaardig 5.1 homecinema systeem.

De unieke drivers van de sounbar

Het verschil met andere soundbars is dat de Pulse soundbar niet perse een subwoofer nodig heeft. Er zitten speciale drivers in de soundbar die zorgen voor een vol en strak laag. Zo kunt u genieten van het volledige geluidsbeeld zonder extra subwoofer.

Voeg ongekend laag toe aan uw films

Mist u toch dat extra laag? Dan kunt u uw bestaande subwoofer bedraad aansluiten of u kiest voor de optionele bijpassende subwoofer van Bluesound. Deze kunt u namelijk draadloos koppelen.

Voordelen & Nadelen

✓  Bluetooth ingebouwd
Met je smartphone speel je muziek draadloos af op de soundbar
 Draadloos uitbreidbaar
Niet het mooiste design

x Gedeeld
preloader