Hoog kwalitatieve Sony kopen?

Op zoek naar de beste geluid en beeld producten? Klik snel verder op een van de buttons om het aanbod te bekijken

TV en Video van Sony

In 1961 lanceerde Sony ‘s werelds eerste op transistor gebaseerde videorecorder en in 1968 ontwikkelde en lanceerde het de Trinitron-kleurentelevisie.

Sony is sindsdien televisies en videoapparatuur blijven leveren met toonaangevende technologieën en ontwerpen.

Voor de toekomst, door de verbluffende werkelijkheid van beelden en dynamisch geluid, zal Sony de kijkervaring veranderen van “kijken” naar “voelen”.

Audio

Sony lanceerde de eerste cassetterecorder van Japan in 1950 en ging vervolgens in 1979 met de Walkman® persoonlijke stereo cassettebandspeler waarmee muziekliefhebbers hun muziek op de weg konden zetten.

Herinner je je de Walkman nog?

Sony heeft consequent een revolutie teweeggebracht in de cultuur van luisteren naar muziek; en vandaag, toegewijd aan het leveren van opwinding en entertainment van audio en video aan iedereen, biedt Sony een breed scala aan audioproducten, van Walkman® en hoofdtelefoons tot home entertainment-audioproducten.

Sinds de introductie van de eerste generatie Handycam®-videocamcorder in 1985 heeft Sony een grote verscheidenheid aan camera’s ontwikkeld waarmee gebruikers gemakkelijk kunnen genieten van beelden en films van hoge kwaliteit.

De Cybershot was zijn tijd voor

Sony’s uitwisselbare lenzencamera α-serie en digitale fotocamera Cyber-shot®-reeks zijn uitgerust met de modernste technologie, die een hoge beeldkwaliteit combineert met een uitstekende draagbaarheid. Door dergelijke innovatieve producten blijft Sony unieke beeldverwerkingsproducten aanbieden voor professioneel en consumentengebruik.

De Xperia is de smartphone lijn van Sony

Met de Xperia ™ -smartphone-serie in het midden biedt Sony ongekende ervaringen aan gebruikers met innovatieve camera’s, muziek, video’s en nog veel meer.

Naast het uitrollen van Xperia smart-producten en smartphone-accessoires die nieuwe manieren van communiceren nastreven, zet Sony Mobile Communications Inc. zich ook in voor B2B-bedrijven die IoT gebruiken om apparaten met services te combineren. Ondertussen biedt Sony Network Communications als internetprovider van Sony Group de So-net-internettoegangsservice.

Bovendien biedt Sony, in antwoord op de uiteenlopende communicatiebehoeften, het supersnelle NURO Hikari-netwerk en nuromobile om op te starten – een mobiele service die op zoek is naar eenvoud. Het doel van Sony blijft het leveren van diensten die opwinding en entertainment bieden, samen met gemoedsrust.

In de game- en netwerkservices is de PlayStation-platformbusiness gericht op de PlayStation 4.

Het PlayStation Network biedt het plezier van PlayStation naar andere gebieden, waaronder de premium abonnementsservice PlayStation Plus, naast verschillende games, films, tv-shows, muziek en andere services, een ultieme speeltuin die de entertainmentervaringen van gebruikers verrijkt.

Sony Pictures Entertainment (SPE) ‘s wereldwijde activiteiten omvatten filmproductie, -verwerving en -distributie; televisieproductie, acquisitie en distributie; televisienetwerken; creatie en distributie van digitale inhoud; exploitatie van studio’s; en ontwikkeling van nieuwe entertainmentproducten, diensten en technologieën. SPE’s Motion Picture Group bevat filmlabels Columbia Pictures, Screen Gems, TriStar Pictures, Sony Pictures Animation en Sony Pictures Classics.

Sony Music Group, onder leiding van Sony Music Entertainment (Japan) Inc., verzorgt de muziekbusiness in Japan en is ook proactief betrokken bij andere gebieden, waaronder de ontwikkeling en verkoop van apps voor mobiele games en andere aan visuele media gerelateerde platformbedrijven.

Sony Music Entertainment (VS) produceert muziek voor vele artiesten, zoals populaire zangers Adele en Beyoncé, in een breed scala aan genres. Bovendien beheert Sony / ATV Music Publishing meer dan vier miljoen muzikale composities van supersterren als the Beatles en Michael Jackson.

Sony’s financiële dienstverlening bestaat uit levensverzekeringen, vastgoedverzekeringen, bankverrichtingen en verpleegkundige zorg. Door de vele functies van de financiële diensten (opslaan / verhogen / lenen / beschermen) bij elkaar te brengen, biedt Sony producten met hoge toegevoegde waarde en hoogwaardige services die aansluiten op de financiële behoeften van elke klant.

 

Entertainment Robot

“aibo” is een autonome entertainmentrobot die plezier en plezier brengt voor het hele gezin. aibo kan een emotionele band vormen met leden van het huishouden terwijl ze liefde, genegenheid en de vreugde krijgen om een ​​metgezel te koesteren en op te voeden.

Het heeft een natuurlijke nieuwsgierigheid en we hopen dat het vreugde zal brengen in het dagelijks leven van onze klanten terwijl het als partner naast hen groeit.

Life Space UX

Life Space UX is een nieuw idee van Sony dat voorstander is van het concept ‘woonruimte transformeren en nieuwe levenservaringen creëren’.

Het doel van het Seed Acceleration Program, dat begon in april 2014, is om nieuwe zakelijke ideeën te verzamelen en te koesteren die verder reiken dan de bestaande Sony-organisaties.

Via het management en de human resources van de Sony-groep op verschillende bedrijfsdomeinen, zoals elektronica, entertainment en financiën, en door de samenwerking met samenwerkingsverbanden en venture-ondernemingen met superieure technologieën en capaciteiten in elk van deze domeinen te versnellen, zal Sony haar unieke methoden gebruiken gericht op het lanceren van start-ups en het stimuleren van innovaties.

Slimme kantooroplossing ‘nimway’

Hatsuhiko is een co-creatieplatform dat uitdagers bij elkaar brengt die dapper genoeg zijn om nieuwe zaken te doen en early adopters die dezelfde geest delen en helpen om dromen tot leven te brengen.

Onderwijs van Sony

Het onderwijsbedrijf zal een nieuwe ervaring bieden op het gebied van leren door een onderwijsplatformdienst aan te bieden die zich richt op computationeel denken dat nodig is om vaardigheden voor de 21e eeuw te ontwikkelen. Sony biedt unieke producten en diensten zoals KOOV ™, de robotprogrammeringskit met stijlvolle kleurrijke blokken en de Global Math Challenge.

Met alle tot nu toe gecultiveerde technologieën blijft Sony voldoen aan de onderwijsbehoeften overal ter wereld en daagt het innovaties op het gebied van onderwijs uit.

Sports Entertainment van Sony

Door middel van unieke producten en diensten wil Sony het dagelijks leven verrijken door nieuwe ontdekkingen en ervaringen op het gebied van sport te bieden met zijn assortiment producten en diensten op het gebied van sport

x Gedeeld
preloader