Rotel kopen?

Op zoek naar de beste geluid en beeld producten? Klik snel verder op een van de buttons om het aanbod te bekijken

Uitzonderlijk geluid, geen uitzonderingen

Rotel wordt door de Bowers & Wilkins Group gedistribueerd en heeft meer dan 50 jaar ervaring met het leveren van krachtige receivers en versterkers aan audio fanaten die een compromisloze geluidskwaliteit willen voor een uitzonderlijke prijs. Ze hebben dit doel bereikt door hun hart te volgen en te blijven streven naar absolute perfectie.

Ze maken gebruik van een combinatie van fysica, elektronica en machinebouw. Dit allemaal wordt gebruikt om deze geweldige home-entertainment producten te creëren. Het resultaat? In de afgelopen vijf decennia hebben audio critici over de hele wereld Rotel erkend als een van de beste fabrikanten van prijs kwaliteit in de audio-industrie.

Zuiver Rotel geluid

Een stereosysteem van vandaag kan zoiets simpels zijn als een geïntegreerde versterker die op je smartphone is aangesloten, met de veelheid aan muziekbronnen die een smartphone kan bieden, en een paar boekenplankluidsprekers.

Of misschien is het iets groters en geavanceerder – een stereo-voorversterker met geïntegreerde DAC, meerdere onafhankelijke bronnen, waaronder een platenspeler, een cd-speler, een netwerk muziekspeler en speakers.

Eenvoudig of verfijnd, Rotel produceert een breed scala van hoogwaardige audiocomponenten die alle passie en details leveren zoals bedoeld door de artiest.

Omring JEZELF met prachtig geluid 

Een goed thuistheater is meer dan een verzameling componenten – het is een meeslepende ervaring die commerciële bioscopen kan overtreffen in termen van emotionele betrokkenheid. Het is ook een eersteklas muzieksysteem dat stereo-opnamen zonder compromis afspeelt.

De thuisbioscoop componenten van Rotel kunnen worden gekozen voor vrijwel elke kamergrootte, van een bescheiden A / V-systeem in de slaapkamer of studeerkamer tot een volledige theater thema met een thema in een speciaal gedeelte van uw hui

Overal muziek

Hele huis audio brengt de rustgevende, inspirerende en energieke kracht van muziek naar elke kamer in uw huis zoals u dat wenst … ook buiten op de patio of bij het zwembad. Kwaliteit Versterking laat uw luidsprekers zingen, of het nu gaat om discrete modellen in de muur of in het plafond, of om grotere vloerstaande ontwerpen die trots zijn op uw luisterruimte.

Versterkers zijn in feite de kritieke component in gedistribueerde muzieksystemen, aangezien zij de taak hebben het muzieksignaal af te leveren via vaak erg lange luidsprekerdraden.

Ze maken geluid maar geen muziek

Te veel huissystemen maken overal geluid, maar nergens muziek. Bekroonde Rotel-versterkerontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende kanaalconfiguraties, sommige met digitale ingangen voor hedendaagse streaming, geschikt voor elke systeemconfiguratie.

Intelligente signaal waarneming betekent dat ze precies op het gewenste moment worden ingeschakeld – wanneer de muziek start!

x Gedeeld
preloader