Oordopjes kopen? Kijk snel naar de top 5 uit 2018

Op zoek naar de beste geluid en beeld producten? Klik snel verder op een van de buttons om het aanbod te bekijken

Oordopjes

Oordopjes die perfect zijn om muziek te luisteren tijdens het sporten of reizen? Het is belangrijk om over een aantal dingen na te denken voordat je de beste oortjes kunt kopen.

Ieder oor is anders, iedereen is uniek

Ieder oor is anders, en de behoeften verschillen nogal bij oordopjes. Sommige mensen willen oordopjes met microfoon en hierbij extreem goede comfort ervaren, terwijl andere personen de meest sublieme geluidskwaliteit willen.

Maar wat zijn dan nu de beste oortjes? Jack Waayen heeft voor U een top 5 opgesteld voor dit moment, zodat u de beste oordopjes kunt kopen.

Een groot aanbod beschikbaar bij Jack Waayen

Jack Waayen heeft een aanbod aan in-ear oordopjes, earbuds, draadloze oordopjes en hoofdtelefoons. Bekijk het assortiment om erachter te komen welke oordopjes het beste bij jouw situatie passen. Het assortiment van Jack Waayen bestaat onder andere uit Bose oordopjes, Sony oordopjes, Philips oordopjes, AKG oordopjes en Panasonic oordopjes.

De 5 beste oordopjes van dit moment volgens Jack Waayen

1. Bose QuietComfort 20
2. Bose SoundSport Wireless
3. Bose SoundWear Companion
4. Sony WF1000X
5. Sony WI1000X

Jack Waayen’s nummer 1 – Bose QuietComfort 20

Bose QuietComfort 20

Je kunt met de Bose QuietComfort 20 ongestoord genieten van jouw muziek. De Noise cancelling dempt alle omgevingsgeluiden effectief af waardoor je alleen de muziek hoort. Dat is zeker handig als je veel aan het reizen bent of in het vliegtuig zit.

Gemakkelijk in de Aware modus

Indien je wat meer wil horen kun je gemakkelijk de aware modus inschakelen om wat meer mee te krijgen van de omgeving. Dat is wel zo fijn als je deelneemt aan het verkeer.

Helder en gebalanceerd geluid

De muziek klinkt in de Bose QuietComfort helder en gebalanceerd, je hebt daarbij de beschikking over een geintegreerde microfoon zodat je van je oordopjes een handsfree toestel maakt. De bediening van de kabel van de Bose QuietComfort is compatible met Apple maar werkt niet met Android software.

Voordelen & Nadelen

Actieve noise cancelling dempt alle omgevingsgeluiden en storende ruis
De Aware modus zorgt er voor dat je weet wat er in omgeving gebeurt.
TriPort technologie maakt je muziek helder en gebalanceerd.
De etui is wat aan de kleine kant
De accu is niet vervangbaar

Jack Waayen’s nummer 2 – Bose SoundSport Wireless

Bose SoundSport Wireless

De Bose Soundsport Wireless oordopjes zijn ideaal als je een sportieveling bent. De oordopjes zijn volledig draadloos zodat je compleet vrij kunt bewegen tijdens het sporten. De siliconen oordopjes blijven erg goed zitten en je kunt comfortabel doorsporten zonder het gevoel te hebben dat je oortjes steeds uitvallen.

Oordopjes verbinden via NFC of Bluetooth

De oordopjes kun je verbinden met verschillende devices via bluetooth of NFC. Ook de Bose Soundsport Wireless kunnen omgetoverd worden tot handsfree handset door de ingebouwde microfoon.

Gebruik de afstandsbediening op je oordopjes

Het volgende nummer zet je op met de afstandsbediening. Je kunt dan 6 uur lang naar muziek luisteren voordat de accu weer opgeladen moet worden. De oortjes vervoer je veilig in de meegeleverde reisetui zodat ze lang meegaan.

Voordelen & Nadelen

 Deze Bose oortjes zijn duurzaam en gaan lang mee
De Bose oordopjes zijn ideaal geschikt voor sporten en ontspanning
 Het geluid van de Bose Soundsport Wireless is werkelijk waar subliem
De oortjes zijn voor sommige mensen iets te groot

Jack Waayen’s nummer 3 – Bose SoundWear Companion speaker

Bose SoundWear Companion speaker

Natuurlijk wil je altijd muziek bij je hebben. Maar je wilt niet altijd een koptelefoon op hebben en al het andere om je heen buitensluiten. Dat hoeft niet. De SoundWear Companion-luidspreker is voor u ontworpen. Deze draagbare luidspreker biedt het beste van beide werelden – gemak en verbinding – op een manier die u in staat stelt om aanwezig te zijn met uw muziek, evenals met uw omgeving.

Het rust comfortabel op je schouders, met een geluid dat vol en duidelijk is voor jou – en toch het geluid voor anderen minimaliseert. En met legendarische waveguide-technologie als kern, zijn die prestaties gemakkelijk te vertrouwen.

Drie extra covers, verkrijgbaar in blauw, plum en lichtgrijs

Het product bestaat uit drie delen: de twee eindmodules met de luidsprekers en elektronica; en de flexibele nekband, die matig kan worden gebogen om te vormen naar de vorm van uw nek. Op ongeveer 10 oz. Persoonlijk vind ik de SoundWear Companion redelijk comfortabel rond de nek.

Een bijzondere Chip in de SoundWear Companion

De kern van de SoundWear Companion is het nieuwe Qualcomm CRS8675 Bluetooth-audiosysteem op een chip. Dit is een zeer krachtig geïntegreerd circuit met allerlei DSP-, Bluetooth- en digitale audiomogelijkheden.

Voordelen & Nadelen

Je hebt niks in je oor
Uniek en functioneel design
 Geen gestoei met draden, volledig draadloos
 Accu gaat relatief kort mee

 

Jack Waayen’s nummer 4 – Sony WF1000X

Sony WF-1000X

Sony’s uitstekende WH-1000XM2 is de gouden standaard als het gaat om actieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoons, maar voor sommigen is het ontwerp over het oor misschien een dealbreaker. Als u een bril draagt of van plan bent om actief te zijn, is een ontwerp over het oor niet ideaal, u wilt hiervoor de beste oortjes. Als je in dit kamp valt, heeft Sony de WF-1000X oortjes.

Kwaliteit & Ontwerp optimaal voor alle omstandigheden

Deze draadloze ruisonderdrukkende oordopjes bieden een van de best klinkende draadloze audio die er is op dit moment is. De robuuste vormfactor zorgt er voor dat de oordopjes dagelijks woon-werkverkeer of bezoeken aan de sportschool kan overleven. Het toppunt van de WI-1000X-hoofdtelefoon is de uitstekende geluidskwaliteit dankzij aptX HD-ondersteuning.

Ruisonderdrukking perfect voor het reizen

De WI-1000X is een uitstekend paar ruisonderdrukkende in-ear hoofdtelefoons. De opname van aptX HD maakt audiofielen blij en de uitstekende ruisonderdrukking is een must voor reizigers! Vergeet niet de batterij goed op te laden, de hoofdtelefoon biedt 10 uur batterijduur.

Voordelen & Nadelen

 Zeer eenvoudig in gebruik
 Noise Cancelling
Licht gewicht
Topkwaliteit geluid
 Niet waterdicht

 

Jack Waayen’s nummer 5 – Sony WI1000X

Sony WI-1000X

De WI-1000X zijn de volledig draadloze oordopjes van Sony waarmee u geniet van uw bewegingsvrijheid terwijl u luistert naar uw favoriete muziek via Bluetooth en profiteert van de Wireless noise-cancelling. Het compacte design van de oordopjes zorgt voor een comfortabel en strak uiterlijk.

Door de app te downloaden op uw smartphone, kunt u ‘Slim luisteren’ gebruiken. Deze geluidsregeling ziet automatisch wat u aan het doen bent en stemt het omgevingsgeluid hierop af.

Bij de Sony WF-1000X wordt een opberg case geleverd, die u ook kunt gebruiken als oplader. Daarnaast zorgen de oordopjes met ingebouwde microfoon voor gemakkelijk gebruik van uw handsfree functie. 

Volledig Draadloos

Geniet van volledig draadloze muziek met de Sony WF-1000X. Dankzij LDAC is er geen kwaliteitsverlies bij het luisteren van uw favoriete muziek. Bovendien beschikken de oortjes van een fantastische geluidskwaliteit. Twee 6 mm drivers, die zich in de oortjes bevinden, hebben een frequentiebereik van 20 Hz – 20 kHz. Hierdoor mist u geen enkel detail van uw muziek

Mobiele App

De Sony WF-1000X is perfect voor het reizen. Door de Headphones Connect-app te gebruiken op je smartphone krijgt u toegang tot een functie die automatisch het omgevingsgeluid aanpast door te herkennen wat u op dat moment doet. Dankzij de wireless noise-cancelling modus wordt dit omgevingsgeluid op bepaalde momenten onderdrukt, zodat u in alle rust kunt reizen.

Comfortabel design

Compact ontworpen oordopjes zorgen ervoor dat de Sony WF-1000X gedurende de draagtijd heerlijk blijft zitten. Om dit voor iedereen te laten gelden, worden er meerdere maten dopjes meegeleverd. Wanneer u ze niet gebruikt, bergt u ze veilig op in de case, die ook fungeert als oplaadstation. In totaal kunt u hierdoor tot wel 9 uur genieten van draadloze audio.

Voordelen & Nadelen
 Compleet Draadloos
 Zeer heldere klanken
 Gemakkelijke oplaadcase
 Korte batterijduur

x Gedeeld
preloader