Hoofdtelefoon kopen? Kijk snel naar de top 3 uit 2018

Op zoek naar de beste hoofdtelefoons? Klik snel verder op een van de buttons om het aanbod te bekijken

Hoofdtelefoons

Hoofdtelefoons worden steeds populairder, je ziet tegenwoordig bijna iedereen met oordopjes of koptelefoons rondlopen. Hij moet natuurlijk wel lekker zitten en ook goed klinken, maar ieder zijn wens is natuurlijk anders. Daardoor zijn er gelukkig enorm veel hoofdtelefoons beschikbaar.

Denk goed na voor je een hoofdtelefoon koopt

Denk bijvoorbeeld aan draadloze koptelefoons, bekabelde hoofdtelefoons, in-ear, on-ear en over-ear. Maar dan ben je er nog niet want er zijn natuurlijk een hele hoop functies die ook nog eens verschillen. Het kan natuurlijk zijn dat je graag noise-cancelling hebt of dat je een gamer bent die zijn headset ten alle tijden kan opladen.

Welke hoofdtelefoon past bij mij? Zoek ik iets speciaals?

Misschien ben jij wel echt een liefhebber en wil je graag een portable D/A-converter en/of hoofdtelefoon versterker om het beste geluid uit je mobiele apparaat te halen. Alles is mogelijk.

De 3 beste hoofdtelefoons volgens Jack Waayen

1. Bose Quietcomfort 35-2
2. B&W PX
3. Sony WH-1000XM3

Jack Waayen’s nummer 1 – Bose Quietcomfort 35.2

Bose Quietcomfort – Bose QC35.2

Door de Bose Quiet Comfort 35 kun je draadloos naar jouw favoriete muziek luisteren. Je kan de hoofdtelefoon via Bluetooth of NFC aan je telefoon of tablet koppelen. De QC35 is bij onze hoofdtelefoon test als een van de best beoordeelde hoofdtelefoons naar voren gekomen.

Met de Google Assistent kan je alle kanten op

Dankzij de ingebouwde Google Assistant kun je de hoofdtelefoon door middel van je stem bedienen. Dit maakt het gebruik makkelijker en efficiënter.

Noise Cancelling & Bose Connect op je hoofdtelefoon

Je hebt geen last van het geluid vanuit de omgeving door de actieve Noise Cancelling functie, deze functie is te reduceren door middel van de Bose Connect app. De accu van de hoofdtelefoon gaat 20 uur mee. Het opladen geeft je 10 uur gebruik tijd binnen één uur opladen. Het lichte en comfortabele ontwerp geeft je uren draagplezier.

Voordelen & Nadelen

 De actieve noise cancelling dempt storende ruis en omgevingsgeluiden
Bediening hoofdtelefoon door middel van je stem via de Google Assistent
Gebruik de Bose Connect app voor de sterkte van de Noise Cancelling.
 Als de accu van de Noise Cancelling leeg is zijn de geluidskwaliteiten minder goed

Jack Waayen’s nummer 2 – Bowers & Wilkins PX Hoofdtelefoon

Bowers & Wilkins PX

Luister naar je favoriete muziek met de Bowers & Wilkins PX hoofdtelefoon. Je hebt geen last van omgevingsgeluid door de vernieuwde Noise Cancelling. Installeer de smartphone app voor toegang tot de uitgebreide Noise Cancelling functie.

Je kunt de functie overal en altijd gebruiken

Deze functie houdt bij of je reist, loopt of wacht en regelt hiermee de sterkte van de Noise Cancelling. De PX maakt gebruik van van het Bluetooth profiel aptX. Deze B&W hoofdtelefoon hoort tot het absolute topsegment en is onze persoonlijke favoriet. De prijs is echter wel vrij hoog waardoor minder mensen voor B&W kiezen.

Muziek stream je op de allerhoogste kwaliteit

Dit maakt muziek streamen van hoge kwaliteit mogelijk. De hoofdtelefoon is via Bluetooth te koppelen aan je telefoon of tablet. De accu heeft een gebruiksduur van 22 uur. Via de knoppen op de hoofdtelefoon zijn inkomende oproepen te beantwoorden en muziek te regelen.

Voordelen & Nadelen

Noise Cancelling dempt ruis en omgevingsgeluiden.
Door het Bluetooth aptX profiel is het mogelijk om muziek van hoge kwaliteit te streamen.
Via de app is de sterkte van de Noise Cancelling te regelen
Hoofdtelefoon is niet opvouwbaar

Jack Waayen’s nummer 3 – Sony WH-1000XM3

Wat is de Sony WH-1000XM3

De Sony WH-1000XM3 is zonder twijfel de beste noise-cancelling-hoofdtelefoon die met geld te koop is.
Sony’s WH-1000XM2 uit 2017 was al uitstekend – en prijswinnaar – maar deze derde versie profiteert van kleine aanpassingen op een groot aantal gebieden. Het is een reeks kleine winsten, die allemaal oplopen tot een aanzienlijke upgrade.

Sony WH-1000XM3 – Ontwerp

De Sony WH-1000XM3 zijn duidelijk afstammelingen van de 1000XM2 en de 1000X voor hen; de algemene vorm en uitstraling zijn hetzelfde.  Het origineel was een elegant maar ergonomisch ontwerp dat er goed uitzag. Maar er zijn een veelvoud aan verbeteringen die u in één oogopslag mist.

De zwarte versie is iets donkerder (minder grijs), terwijl het ‘Champagne Gold’ van de 1000XM2 nu ‘Platinum Silver’ is. De delicate Sony-branding en de trim rond de ruisonderdrukkende (NC) microfoons zijn ook ingekleurd. De zwarte versie heeft bronzen accenten – smaakvol – terwijl de zilveren versie op passende wijze een beetje meer bling-bling combineert met koperen accenten.

Voordelen & Nadelen

Draadloos muziek luisteren via Bluetooth
Het geluid is zeer gedetailleerd
De Noise Cancelling dempt ruis en omgevingsgeluiden
De hoofdtelefoon wordt geleverd zonder vliegtuigadapter

Welk merk hoofdtelefoon moet je kiezen?

Het kiezen van een hoofdtelefoon hoeft niet lastig te zijn. Wij van Jack Waayen zijn groot fan van b&w hoofdtelefoons, maar Sony en Bose kunnen ook goed mee. Zeker Bose heeft een goed aanbod met de Bose Quietcomfort serie.

Het is goed om na te denken over de functies van je hoofdtelefoon. Wil je de beste hoofdtelefoon met noise cancelling? Of ben je meer op zoek naar een sport hoofdtelefoon die niet de hele tijd afvalt of in de weg zit? Daarbij heb je ook nog de keuze uit draadloze bluetooth hoofdtelefoons.

Wat is noise cancelling

Noise cancelling is een functie die er voor zorgt dat jouw muziek niet verstoord wordt door allerlei omgevingsgeluiden. Met speciale elektronische signalen kan ongewenst geluid worden weggefilterd. In de volksmond wordt dit ook wel actieve ruisonderdrukking genoemd. Handig in drukke ruimten zoals een trein, vliegtuig of station.

Wat is passieve ruisonderdrukking precies?

Er is ook nog een andere manier van ruisonderdrukking. Je kunt een hoofdtelefoon namelijk anders isoleren. Bij een over ear hoofdtelefoon vallen de oorschelpen namelijk over het oor. Op dat moment worden omgevingsgeluiden niet meer door middel van elektronische signalen weggefilterd. Dit heet passieve ruisonderdrukking. Bij actieve noise-cancelling filtert geheel omgevingsgeluid weg. Kortom, bij passieve ruisonderdrukking zullen harde geluiden nog steeds hoorbaar zijn.

De beste noise cancelling hoofdtelefoon

Wij zijn erg tevreden over de noise cancelling van de Bose QC35. De QuietComfort 35 is de allereerste hoofdtelefoon van Bose die draadloos is én beschikt over Acoustic Noise Cancelling-technologie. De QC35 is een hele interessante kandidaat voor mensen die veel waarde hechten aan mobiliteit en bereid zijn om daar de hoofdprijs voor te betalen.

Hoofdtelefoon aanbiedingen

Er zijn bij Jack Waayen iedere maand hoofdtelefoons in de aanbieding. Zoek jij nog een hoofdtelefoon voor het hardlopen? Of wil je gewoon graag een top bowers & wilkins hoofdtelefoon aanschaffen omdat je topgeluid eist?

Zoek je naar draadloze hoofdtelefoons in de aanbieding?

Een draadloze hoofdtelefoon is natuurlijk handig bij je televisie als je draadloos van jouw favoriete muziek wil genieten.

Hoofdtelefoon draadloos voor tv

Je kunt de ontvanger van je geluidsbron aansluiten, je televisie, receiver of versterker aan en je hebt de vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt, in sommige gevallen tot wel 100 meter. Het is bij sommige modellen mogelijk om meerdere draadloze koptelefoons op een enkele zender aan te sluiten.

Een hoofdtelefoon voor uw kind

Het kan natuurlijk zo zijn dat u op reis gaat en dat uw kind graag muziek luistert of kinderboeken wil afspelen achter in de auto. Dan is een hoofdtelefoon voor uw kind een geweldige oplossing.

We raden aan om een klein model uit te kiezen dat over het oor van uw kind heenvalt om gehoorschade te voorkomen. Kies daarom ook voor een hoofdtelefoon met een begrensd volume.

Sport hoofdtelefoon

Sport hoofdtelefoons zijn gemaakt om mee te sporten. Ze zijn zo ontwikkeld dat ze niet afvallen en schuiven tijdens intensief bewegen.

Niets is zo irritant als gefocust sporten en steeds bezig moeten zijn met afvallende oortjes. De sport hoofdtelefoons zijn daarbij zweet en vochtbestendig en werken draadloos met Bluetooth. Daardoor hangt er geen vervelende snoer in de weg als je aan het sporten bent.

x Gedeeld
preloader