Op zoek naar de beste Home Cinema sets?

Op zoek naar de beste home cinema aanbiedingen? Klik snel verder op een van de buttons om het aanbod te bekijken

Home Cinema set kopen?

Home Cinema wordt over het algemeen gedefinieerd als audio- en videoapparatuur die in uw huis is opgesteld en die de bioscoopervaring nabootst. Een goede thuisbioscoop opstelling kan zelfs een betere ervaring bieden dan kleine bioscopen

Wat denken mensen bij Home Cinema

Hoe het concept van home cinema wordt toegepast, kan sterk verschillen. Veel consumenten worden geïntimideerd door de term “Home Cinema”. Ze denken dat dit veel geld, apparatuur en kabels betekent. Met een beetje planning kan het monteren van uw home cinema systeem echter eenvoudig zijn, wat resulteert in een setup die u zult verbazen.

Aangepaste thuisbioscoop met 5.1 Speaker set

Als je voor het maximale wilt gaan moet je absoluut kiezen voor een op maat gemaakt home cinema systeem met een high-end tv of videoprojector, Blu-Ray Disc / Ultra HD Blu-ray speler afzonderlijke versterkers voor elk kanaal bestuurd door een aparte voorversterker, minimaal 5 luidsprekers en 1 subwoofer. Je kunt je set uitbreiden tot maar liefst 11 speakers en 4 subwoofers. Dat is pas echt ‘‘home cinema’’.

 

Praktische thuisbioscoop voor iedereen

In werkelijkheid bestaat home cinema, zoals het feitelijk in de meeste huizen is opgezet, niet noodzakelijkerwijs uit een dure aangepaste installatie en kost het ook niet veel geld.

Een bescheiden installatie is al genoeg

Een bescheiden installatie van een thuistheater kan iets eenvoudigs zijn als een 32- tot 55-inch tv, gecombineerd met op zijn minst een soundbar samen met een dvd-speler of een Blu-ray. Of een Disc-speler in combinatie met een stereo- of home cinema-ontvanger, luidsprekers en een subwoofer.

Draadloos 5.1 Home Cinema

Uiteraard is de opkomst van het draadloze 5.1 geluid niet onopgemerkt gebleven. We zagen een merk komen die dit bedacht, en al snel volgde velen. Het voordeel van draadloos 5.1 wordt al verraden in het woord zelf.

Echter is dit voordeel niet geheel waar. De luidsprekers dienen nog steeds van stroom te worden voorzien. Dit gebeurt vaak met een netsnoer. Het audiosignaal is echter wel draadloos. vandaar de term draadloos 5.1

5 beste Home Cinema van dit moment volgens Jack Waayen

1. NAD T758
2. Bose Lifestyle 650
3. Denon AVR-X4500H

Jack Waayen’s nummer 1 – NAD T758

NAD T758

De NAD T 758 is een no-nonsense receiver. Geen creatieve marketing termen die je van alles beloven. De receiver beschikt wel over de beste componenten om je huiskamer om te toveren tot een ware bioscoop. Geniet van muziek en film met ongekende precisie en detaillering.

Vermogen laat iedere luidspreker tot zijn recht komen

Ervaar vermogen dat iedere luidspreker volledig tot zijn recht laat komen. De NAD T758 is ook compatibel met BlueOS. BlueOS zorgt ervoor dat je de receiver kunt uitbreiden met draadloze luidsprekers uit de bluesound familie en dat je de receiver kunt bedienen met een app. Stream je favoriete nummers en geniet van ongekende muziek kwaliteit.

Je behaalt een keurige wattage

De NAD T 758 beschikt over 7x60 watt. Dat klinkt niet als veel, maar de wattage die NAD opgeeft zijn wel die je ook echt behaald. Zorg dat je speakers perfect afgesteld op je kamer door de akoestiek van je kamer te meten met de DIRAC Room Correction software. Deze software past de versterker en luidsprekers aan zodat deze het best mogelijk presteren in jouw huiskamer.

Voordelen & Nadelen

 Receiver bezit het ingenieuze Modular Design Construction
Hoge resolutie en multiroom-opties  & 4k Ultra HD/ HDR beelden
 Installeren is een peulenschil met NAD SpeakerIQ
 Stream met Deezer, Napster, Qobuz, Spotify, Tidal, TuneIn Radio, WiMP
Slechts één HDMI-uitgang
Geen geavanceerde gebruikersinterface

Jack Waayen’s nummer 2 – Bose Lifestyle 650

Bose Lifestyle 650

Het Lifestyle 650 Entertainment-systeem is het beste 5.1-systeem van Bose. Het is gebouwd voor uw muziek, films en tv en combineert geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat het systeem zo prachtig klinkt als het eruit ziet.

Kleine bijzondere luidsprekers

De Omni Jewel satellietluidsprekers zijn de kleinste luidsprekers van Bose en de ze luidsprekers creëren echt 360 graden geluid, dus in plaats van geluid van één punt te horen, zult u het overal horen

Een denderende bass die u kunt voelen

De draadloze basmodule maakt gebruik van de Quiet Port-technologie en een geavanceerde DSP om vervorming vrijwel te elimineren en een verrassend diepe, zuivere bas te creëren

Het systeem houd rekening met de akoestiek van uw kamer

ADAPTiQ audiokamerkalibratie stelt het geluid van het systeem nauwkeurig af op uw kamer.  Geniet van optimaal geluid op iedere positie.

Voordelen & Nadelen

 Mooie en kleine 360 graden speakers
 Multiroom uitbreidbaar
 Realistisch surround geluid
 Radiografische universele afstandsbediening
 Veel draden

Jack Waayen’s nummer 3 – Bose Soundtouch 300 + Bose Acoustimass + Bose Invisible 300

Bose Soundtouch 300

De SoundTouch 300 is in staat om uw huiskamer te vullen met kraakhelder geluid. De zeer slanke soundbar is volgestopt met technologie zoals QuietPort (die “diepe, zuivere bas op elk volume” belooft) en PhaseGuide (dat geluid creëert waar er geen geluid is).

Bose Virtually Invisible 300 draadloze speakers

Als het gaat om achterluidsprekers wil je ze alleen horen, niet zien. Met het compacte formaat passen de Virtually Invisible 300 draadloze surroundluidsprekers in iedere huiskamer.

Deze onopvallende surround speakers zijn exclusief ontworpen om te koppelen met de SoundTouch 300-soundbar en bieden een geweldig geluid dat bijdraagt aan uw films, sport- en tv- shows.

Een statement  in geluid en stijl

De Bose Acoustimass 300 draadloze bassmodule levert de perfecte balans tussen stijl en geluidskwaliteit, exclusief ontworpen als aanvulling op de Bose SoundTouch 300 soundbar *. Met zijn premium glas-top afwerking, biedt het een verfijnde look die je niet zult vinden in typische subwoofers of home cinema apparatuur.

Voordelen & Nadelen

 Draadloos surround 5.1 systeem
 Soundbar heeft een mooi afgewerkt  design
 Afstandsbediening van soundbar is universeel
 Surround speakers missen soms vol geluid

x Gedeeld
preloader