Op zoek naar de beste Home Cinema sets?

Op zoek naar de beste home cinema aanbiedingen? Klik snel verder op een van de buttons om het aanbod te bekijken

Home Cinema set kopen?

Home Cinema wordt over het algemeen gedefinieerd als audio- en videoapparatuur die in uw huis is opgesteld en die de bioscoopervaring nabootst. Een goede thuisbioscoop opstelling kan zelfs een betere ervaring bieden dan kleine bioscopen

Wat denken mensen bij Home Cinema

Hoe het concept van home cinema wordt toegepast, kan sterk verschillen. Veel consumenten worden geïntimideerd door de term “Home Cinema”. Ze denken dat dit veel geld, apparatuur en kabels betekent. Met een beetje planning kan het monteren van uw home cinema systeem echter eenvoudig zijn, wat resulteert in een setup die u zult verbazen.

Aangepaste thuisbioscoop met 5.1 Speaker set

Als je voor het maximale wilt gaan moet je absoluut kiezen voor een op maat gemaakt home cinema systeem met een high-end tv of videoprojector, Blu-Ray Disc / Ultra HD Blu-ray speler afzonderlijke versterkers voor elk kanaal bestuurd door een aparte voorversterker, minimaal 5 luidsprekers en 1 subwoofer. Je kunt je set uitbreiden tot maar liefst 11 speakers en 4 subwoofers. Dat is pas echt ‘‘home cinema’’.

 

Praktische thuisbioscoop voor iedereen

In werkelijkheid bestaat home cinema, zoals het feitelijk in de meeste huizen is opgezet, niet noodzakelijkerwijs uit een dure aangepaste installatie en kost het ook niet veel geld.

Een bescheiden installatie is al genoeg

Een bescheiden installatie van een thuistheater kan iets eenvoudigs zijn als een 32- tot 55-inch tv, gecombineerd met op zijn minst een soundbar samen met een dvd-speler of een Blu-ray. Of een Disc-speler in combinatie met een stereo- of home cinema-ontvanger, luidsprekers en een subwoofer.

Draadloos 5.1 Home Cinema

Uiteraard is de opkomst van het draadloze 5.1 geluid niet onopgemerkt gebleven. We zagen een merk komen die dit bedacht, en al snel volgde velen. Het voordeel van draadloos 5.1 wordt al verraden in het woord zelf.

Echter is dit voordeel niet geheel waar. De luidsprekers dienen nog steeds van stroom te worden voorzien. Dit gebeurt vaak met een netsnoer. Het audiosignaal is echter wel draadloos. vandaar de term draadloos 5.1

Jack Waayen’s nummer 1 – HEOS BAR + SUB + 2x HEOS 3 HS2

HEOS 5.1 draadloos surround systeem

Ga voor Home Cinema surround geluid zonder draden en zonder concessies, ga voor Denon HEOS. Met de HEOS BAR  heeft u een apart linker kanaal, center kanaal en rechter kanaal. met een totaal van 9 speakers verzorgt de HEOS bar het volledige geluidsbeeld van voren. u hoeft dus geen aparte speakers meer  links en rechts van uw tv te plaatsen.

De HEOS Sub voegt een extra dimensie toe

Met de HEOS Sub voegt u extra dimensie toe aan uw home cinema systeem. De Heos sub geeft de lage tonen weer. Deze subwoofer kan draadloos verbinding maken met de HEOS BAR. Door de directe verbinding met de soundbar worden audio signalen sneller verwerkt waardoor deze meer een eenheid vormen met de soundbar.

Met de HEOS 3 maak je het helemaal mooi

De HEOS 3 is een middel grote speaker van HEOS die perfect dient als surround speaker. De twee HEOS 3 luidsprekers fungeren als het surround rechts kanaal en surround links kanaal. Door de achterspeakers heeft u het gevoel of u midden in de film zit. Nu heeft u alleen nog popcorn nodig en uw film avond is perfect.

Voordelen & Nadelen

 Ondersteund DTS-HD en Dolby True HD
 Draadloos 5.1
 Realistisch surround geluid
 Bedienbaar met app
 Soundbar is groot
 Je hebt nog steeds stroom voor iedere speaker nodig

Jack Waayen’s nummer 2 – Bose Lifestyle 650

Bose Lifestyle 650

Het Lifestyle 650 Entertainment-systeem is het beste 5.1-systeem van Bose. Het is gebouwd voor uw muziek, films en tv en combineert geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat het systeem zo prachtig klinkt als het eruit ziet.

Kleine bijzondere luidsprekers

De Omni Jewel satellietluidsprekers zijn de kleinste luidsprekers van Bose en de ze luidsprekers creëren echt 360 graden geluid, dus in plaats van geluid van één punt te horen, zult u het overal horen

Een denderende bass die u kunt voelen

De draadloze basmodule maakt gebruik van de Quiet Port-technologie en een geavanceerde DSP om vervorming vrijwel te elimineren en een verrassend diepe, zuivere bas te creëren

Het systeem houd rekening met de akoestiek van uw kamer

ADAPTiQ audiokamerkalibratie stelt het geluid van het systeem nauwkeurig af op uw kamer.  Geniet van optimaal geluid op iedere positie.

Voordelen & Nadelen

 Mooie en kleine 360 graden speakers
 Multiroom uitbreidbaar
 Realistisch surround geluid
 Radiografische universele afstandsbediening
 Veel draden

Jack Waayen’s nummer 3 – Bose Soundtouch 300 + Bose Acoustimass + Bose Invisible 300

Bose Soundtouch 300

De SoundTouch 300 is in staat om uw huiskamer te vullen met kraakhelder geluid. De zeer slanke soundbar is volgestopt met technologie zoals QuietPort (die “diepe, zuivere bas op elk volume” belooft) en PhaseGuide (dat geluid creëert waar er geen geluid is).

Bose Virtually Invisible 300 draadloze speakers

Als het gaat om achterluidsprekers wil je ze alleen horen, niet zien. Met het compacte formaat passen de Virtually Invisible 300 draadloze surroundluidsprekers in iedere huiskamer.

Deze onopvallende surround speakers zijn exclusief ontworpen om te koppelen met de SoundTouch 300-soundbar en bieden een geweldig geluid dat bijdraagt aan uw films, sport- en tv- shows.

Een statement  in geluid en stijl

De Bose Acoustimass 300 draadloze bassmodule levert de perfecte balans tussen stijl en geluidskwaliteit, exclusief ontworpen als aanvulling op de Bose SoundTouch 300 soundbar *. Met zijn premium glas-top afwerking, biedt het een verfijnde look die je niet zult vinden in typische subwoofers of home cinema apparatuur.

Voordelen & Nadelen

 Draadloos surround 5.1 systeem
 Soundbar heeft een mooi afgewerkt  design
 Afstandsbediening van soundbar is universeel
 Surround speakers missen soms vol geluid

Jack Waayen’s nummer 4 – Nad T758v3 + B&W MT-50

NAD T758 v3 + B&W MT-50

De T 758 V3 is een 7.1-kanaals AVR, elk van zijn zeven versterker kanalen met een vermogen van 60 watt. Hoewel dit misschien een beetje aan de zwakke kant klinkt, wees gerust, 60 echte watt klinkt een stuk beter dan 100+ watt wanneer het wordt beoordeeld met slechts één of twee kanalen en grote hoeveelheden vervorming.

Hoe ga je jouw bioscoop samenstellen?

De T 758 V3 voedt twee voorluidsprekers, een middenluidspreker, twee achterluidsprekers en twee achterste achterluidsprekers. Als uw thuisbioscoop is uitgerust met Dolby Atmos, zal de T-758 V3 een 5.1.2-configuratie bevatten.

Of voeg een externe eindversterker toe en je bent goed om omhoog te gaan naar 7.1.2 of 5.1.4. Als u de voorkeur geeft aan een 5.1-arrangement, kunnen de extra twee kanalen van de T 758 V3 worden gebruikt om een tweede audiogedeelte van stroom te voorzien.

Voeg extra surround functies toe

Met de MDC V3-upgrade , decodeert de T 758 V3 Dolby® Atmos, Dolby® True HD, Dolby® Digital Plus, Dolby® Digital EX, Dolby® Pro Logic IIz, Dolby® Virtual, DTS-HD ™ Master Audio, DTS-ES ™, DTS ™ 96/24-decodering en DTS Neo: 6.

Bowers & Wilkens MT-50

Groot bioscoopgeluid kan afkomstig zijn van kleine luidsprekers – als het om goede luidsprekers met een goede subwoofer gaat. Dat zit wel goed met dit systeem van het gerenommeerde merk Bowers en Wilkins. De MT-50 combineert vijf M-1 satellietluidsprekers en een 8 “100 watt-subwoofer.

De M1 speaker van B&W

Het ontwerp is geëvolueerd op een volledig geïntegreerde manier, van de op maat gemaakte overgang naar de unieke maar stijlvolle speaker kast.

En nu, na een complete technologische revisie, inclusief gloednieuwe drive-units die door B & W-engineers zelf zijn ontworpen, klinken ze beter dan ooit. Dispersie is toegenomen. Beeldvorming is pin-point nauwkeurig. De prestaties zijn nu volledig bereik. In feite is de verbetering zodanig dat een paar M-1’s graag de rol op zich nemen van je speciale stereo- en surround sound-luidsprekers, hoewel elke kleine satelliet een subwoofer nodig heeft voor de lage bas die zo nodig is voor geweldige audio.

ASW-608 Subwoofer

Zijn 200mm-driver met lange slag stelt de ASW608 in staat de grote volumes lucht te verplaatsen die nodig zijn voor hoogwaardige Bass, en zijn audiofiele standaard 200 Watt klasse D-versterker houdt het apparaat onder controle.

In alle subwoofers uit de 600-serie zijn de diafragma’s van de basdriver gebouwd uit een een robuuste, fijn afgestemde mix van papierpulp, Kevlar®-vezels en hars, die de nodige stijfheid biedt om de enorme fysieke krachten te weerstaan die worden uitgeoefend door de spreekspoel en druk in de kast.

Voordelen & Nadelen

 Een ongekende bioscoop ervaring
 Compacte luidsprekers
 Krachtige subwoofer
 Veel geluid instellingen
 Alles moet bekabeld worden aangesloten
De receiver neemt veel ruimte in beslag

Jack Waayen’s nummer 5 – Denon AVR-X2400H + Bowers & Wilkinis MT-50

Denon AVR-X2500H + Bowers & Wilkins MT-50

Met 95 watt per kanaal, bij 8 ohm, heeft deze receiver met geen enkele luidspreker moeite. Dit maakt het een betere keuze voor gebruik in grotere ruimtes of met moeilijk aan te sturen luidsprekers.

Pure Direct-schakelingen en hoogwaardige audiocomponenten markeren de AVR-X2500H als een veel gekozen keuze voor muziekliefhebbers, omdat het meer precies en levensecht klinkt.

Amazon Alexa-spraakbediening

Het besturen van een geavanceerde AV-ontvanger zoals deze, kan voor sommige leden van de familie moeilijk zijn, en daarom heeft Denon het compatibel gemaakt met Amazon Alexa. Download eenvoudig de HEOS-app en vraag het aan Alexa. Pas het volume aan, schakel inputs en verander de track – alles door het aan Alexa te vragen.

Bowers & Wilkins MT-50

De meeste mensen die een thuisbioscoop hebben en luidsprekers gebruiken, hebben gehoord van B & W. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige luidsprekers en heeft een reputatie voor het afleveren van kwaliteitsproducten.

Onlangs hebben ze zich gewaagd aan het maken van kleinere luidsprekers die groter klinken dan ze zijn. Dit zijn de nieuwe M-1 Mini Theatre-luidsprekers. Het pakket bevat vijf M-1 tweerichtingsluidsprekers en een ASW608 8 “-subwoofer.

Voordelen & Nadelen

 Krachtig bioscoopgeluid
 Draadloos uitbreidbaar(HEOS)
 Slanke maar krachtige speakers
 Systeem volledig met app te bedienen
 Speakers moeten bekabeld worden aangesloten
 Instellen kan moeilijk zijn

x Gedeeld
preloader