HEOS producten kopen?

Op zoek naar de beste geluid en beeld producten? Klik snel verder op een van de buttons om het aanbod te bekijken

HEOS, een van de allerbeste multiroom systemen

HEOS By Denon, het multiroom systeem ontwikkelt door Denon. Denon is een zeer gerespecteerde speler op de audio markt. Bekend om het maken van vooruitstrevende technologieën gecombineerd met een hoge bouwkwaliteit. Het is dan ook niet vreemd dat Denon een graantje wil meepikken van de explosief groeiende multiroom markt.

Denon heeft het Sonos goed lastig gemaakt de afgelopen jaren

Het merk Sonos dat als pionier begon met dit concept heeft een lange tijd kunnen genieten van weinig tot geen concurrentie. Maar nu heeft Denon zich gemeld om de strijd met Sonos aan te gaan. Denon beschikt over meer dan 100 jaar aan audio ervaring en deze ervaring wordt dan ook maximaal toegepast bij het ontwikkelen van de HEOS lijn.

De HEOS lijn is begonnen in 2015

Het multiroom merk HEOS zag voor het eerst het licht in 2015. Het merk werd op een speciale dealer bijeenkomst voor het eerst tentoongesteld aan het publiek. De lijn bestond toen nog slechts uit een HEOS 3, HEOS 5, HEOS 7, HEOS AMP en HEOS link, Het werd de wereld wel meteen duidelijk dat HEOS een serieuze concurrent zou zijn voor het destijds alleen heersende merk Sonos. De geluids en bouwkwaliteit was zoals je Denon mag verwachten, subliem. Denon heeft zijn HEOS lijn later uitgebouwd met meerdere soundbars en een vochtbestendige portable luidspreker genaamd de HEOS 1.

HEOS probeert zich te onderscheiden met geluidskwaliteit

HEOS probeerde zich op meerdere manieren te onderscheiden van de concurrentie. Het belangrijkste verschil volgens Denon is geluidskwaliteit, Uiteraard beschikt de HEOS lijn over de beste componenten die er zijn.

Denon werkt namelijk met hun eigen beproefde versterker en speaker technologie. Denon heeft ook nagedacht over hoe ze het gebruiksgemak en veelzijdigheid van de producten konden verbeteren. Zo heeft Denon handige extra functies toegevoegd zoals een USB poort en Bluetooth functie. Installeer de gratis HEOS-app op zoveel telefoons en tablets als je maar wilt. Bedien de muziek in elke kamer vanaf elk apparaat. Groepeer twee of meer kamers samen om hetzelfde nummer te spelen, perfect gesynchroniseerd.

Met HEOS kun je streamen als nooit tevoren

Met HEOS beschik je over alle gewenste opties en alle toegang die u nodig hebt. Stream je favoriete muziek met diensten zoals Spotify, Deezer, TIDAL, Napster, TuneIn, SoundCloud, Mood Mix en Amazon Music. En luister naar nummers rechtstreeks vanaf je telefoon, tablet of USB-station.

Multiroom speakers zijn de toekomst

De muziek waar je altijd al van hebt gehouden komt opnieuw tot leven met een onvergelijkbare geluidskwaliteit van de HEOS multiroom luidsprekers. En met eindeloze bronnen voor nieuwe muziek – online en streaming – ontdek je nieuwe favorieten. Ga op in de muziek en ervaar het zoals de artiest het heeft bedoeld.

HEOS-luidsprekers, HEOS Link en HEOS Amp bieden nu compatibiliteit met audiobestanden met hoge resolutie voor de ultieme luisterervaring via het netwerk of USB, allemaal met de comfort van uw eigen huis.

Luister geluid met de best mogelijke kwaliteit

Luister naar ongecomprimeerde WAV (PCM), ALAC (Apple Lossless Audio Codec) en FLAC (Free Lossless Audio Codec) muziekbestanden tot 24-bit / 192-kHz en binnenkort DSD (DSD is het audiocodeerformaat van SACD) en AIFF (Audio Interchange File Format) audiotracks. Om een fantastische luister luisterervaring te leveren met meerdere HEOS spelers tegelijkertijd, moet elke HEOS product perfect worden gesynchroniseerd. Op basis van jarenlange ervaring en nauwgezet onderzoek levert HEOS ongeëvenaarde prestaties. Wil je dat alles HEOS speakers hetzelfde afspelen biedt HEOS je de mogelijkheid om dit te doen in de hoogste kwaliteit en zonder vertraging.

x Gedeeld
preloader