Philips - Jack Waayenround

Rond 1940 begon het merk Philips al met het uitbrengen van de eerste tv’s. Ondertussen is Philips een gewaardeerd merk op de televisiemarkt. Philips produceert op het gebied van consumentenelektronica verschillende types televisies. Deze modellen zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Uiteraard beschikken diverse tv’s over Ambilight. Bij nieuwe modellen wordt daarnaast steeds vaker gekozen voor 4K Ultra HD-tv, waarbij de resolutie liefst vier keer zo hoog is als bij een ‘normale’ Full HD-tv. De toestellen worden steeds meer multifunctioneel. Smart-tv’s van Philips bieden toegang tot een groot aantal apps en andere handige opties. Met de introductie van besturingssysteem Android op televisie’s van Philips wordt een nieuwe stap gezet op het gebied van gebruikersgemak. Daardoor kan de tv eenvoudig en snel voor veel doeleinden gebruikt worden en hoef jij je nooit te vervelen als er niets op tv is. Op televisiegebied is Ambilight misschien wel de bekendste innovatie van Philips. Ambilight is een door Philips uitgevonden technologie waarbij lampen achter je televisiescherm de kleur van het scherm weergeven. Op de muur achter de televisie zie je kleuren die jouw beeld lijken te vergroten. Met Ambilight haal je meer sfeer in huis!

 

Bij Jack Waayen Beeld en Geluid in Stein kunt u terecht voor het gehele tv assortiment van Philips. Van de kleinste 22 inch recreatie tv tot 55 inch OLED tv. Laat u door onze medewerkers adviseren welke Philips tv het beste bij u past.


Nieuwe Philips 9000 serie OLED tv nu beschikbaar!

Met de introductie van de Philips OLED 9002 TV is de 9000 serie een bijzondere tv-ervaring rijker. Philips TV overtreft zichzelf met deze succesvolle combinatie van OLED technologie en driezijdig Ambilight. Een haarscherpe kleurenexplosie brengt je favoriete games, films en concerten tot leven. En dat allemaal in een ultraslank en strak, met Red Dot Design Award bekroond, jasje.

En deze week heeft Philips TV nog een andere award in de wacht gesleept: Een EISA Award, uitgereikt door de European Imaging and Sound Association. De Philips 55POS9002 is geprezen om zijn combinatie van uitzonderlijke beeld- en designkwaliteit. En is daarmee verkozen tot ‘Best Buy OLED TV 2017 – 2018.

De Philips 55POS9002 (55 inch) is nu bij ons verkrijgbaar voor €2299,- en wordt kosteloos thuis bij u aangesloten.