Loewe - Jack Waayenround

Jack Waayen Beeld en Geluid in Stein is al meer dan 25 jaar erkend Loewe dealer.

Wat er dan ook voor zorgt dat wij alles weten van dit prachtige Duitse merk.

Klik Hier voor de huidige aktie folder van Loewe


Loewe Bild7 Oled

De Loewe Bild 7 is een OLED TV met haarscherpe 4K Ultra HD resolutie. Deze TV is slechts 7 millimeter dik en beschikt over een bijna onzichtbare rand om het beeld. De Loewe Bild 7 laat u versteld staan met prachtige beeldkwaliteit dankzij de Ultra HD resolutie met extreem hoog contrast, een zeer breed kleurbereik en diepe zwartwaarden. Het doordachte ontwerp combineert bedieningsgemak met geavanceerde technologie en een high-tech uiterlijk. Wanneer u de TV aanzet schuift het scherm automatisch omhoog en komt een 120 watt krachtige soundbar tevoorschijn. Zo geniet u altijd van een dynamisch kamervullend geluid van hoge kwaliteit. Dankzij de ingebouwde bluetooth is het ook mogelijk om direct muziek vanaf uw smartphone of tablet naar de soundbar te streamen. Zet de TV uit en het scherm schuift langzaam omlaag om zo de soundbar discreet te laten verdwijnen uit het zicht. Naast de ingebouwde soundbar beschikt deze OLED TV ook over een ingebouwde harde schijf van 1TB. De Bild 7 wordt geleverd inclusief muurbeugel.  De Bild7 is beschikbaar in 3 maten 55, 65 en 77 inch.

Er is al een bild7.55 beschikbaar vanaf €4990,-

Voor een volledige productomschrijving klik HIER


Loewe Bild5 Oled

Loewe geeft gebruikers van de bild 5 Oled de vrijheid om hun tv te plaatsen. Je kunt de televisie aan de muur hangen, op een tafelstandaard zetten of op een vloerstandaard plaatsen. Daarbij kun je kiezen voor de bijpassende klang 5 soundbar die onder het scherm gemonteerd wordt.

De Bild 5 Oled heeft 100hz techniek, met een 4K resolutie,HDR-ondersteuning (HDR10, HLG en Dolby Vision) en een 80W soundbar onder het scherm. Ook in deze tv is een 1TB harde schijf ingebouwd om tv uitzendingen op te nemen of de live uitzending te pauzeren en later door te kijken.

Standaard wordt de tv in een ‘Silver Oak’ en een ‘Piano Black’ afwerking geleverd.

De Loewe bild 5 komt in een 55-inch en een 65-inch versie.De 55 inch variant kost € 3.490,= en de 65 inch kost € 4.990,=

De Loewe Klang 5 soundbar kost € 500,=.

De Loewe Floor stand Bild 5 Oled kost € 999,=.

De Loewe Table stand Bild 5 Oled kost € 149,=.

Voor een volledige productomschrijving klik HIER

 


Loewe Bild4 Oled

De  Bild 4 is leverbaar in 55 inch en is de goedkoopste Oled tv uit het Loewe assortiment.

De Bild 4 heeft 100hz techniek, met een 4K resolutie,HDR-ondersteuning (HDR10, HLG en Dolby Vision) en een 80W soundbar onder het scherm. Wordt geleverd met een draaibare tafelstandaard.

Vergeleken met de Bild 5 heeft dit toestel geen ingebouwde harde schijf voor opnames en geen Digital audio link aansluiting.

De Bild4 Oled Graphite grey is leverbaar voor de prijs van € 2999,=

Voor eenvolledige productomschrijving klik HIER


Loewe Bild5 UHD Led tv

De nieuwe Loewe BILD5 UHD toestellen beschikken over een 4K Ultra HD-resolutie en diverse smart tv-mogelijkheden. Met de nieuwe Loewe BILD5 UHD tv’s kun je een televisieprogramma bekijken, tegelijkertijd een 2e programma opnemen. Standaard heeft deze tv een ingebouwde 1TB harde schijf aan boord. De Loewe BILD5 modellen beschikken over een hoge 4K Ultra HD-resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels. De tv’s kunnen beelden vanaf usb, het thuisnetwerk of het internet weergeven. Dankzij de Loewe Scaling technologie maakt van lage resolutie content Ultra HD-materiaal.

Ondanks zijn slanke lijnen brengt de Loewe BILD5 zoals u van de Loewe toestellen gewend bent een overtuigend geluid voort. Het naar voren gerichte, hoogwaardige stereogeluidsconcept heeftt een totaal vermogen tot 2 x 40 watt met bass reflex.

De Loewe BILD5 biedt toegang tot een Triple-Tuner,geschikt voor kabel, digitenne en satellietontvangst en de ingebouwde netwerkinterface die werkt met ingebouwd Wifi.

Loewe BILD5 wordt in de fabriek uitgerust met een verchroomde Table Stand. Overige opstellingen zijn optioneel verkrijgbaar.

De Loewe BILD5 is verkrijgbaar in de kleuren Cappuccino, Light Grey of Graphite.

Leverbaar in de beeldschermformaten 40, 48, en 55 inch.

Er is al een Loewe Bild5 UHD (40 inch) verkrijgbaar van €2499,-

Voor een volledige productomschrijving klik HIER


Loewe Bild3 UHD Led tv

De Loewe BILD3 UHD toestellen beschikken over een 4K Ultra HD-resolutie en diverse smart tv-mogelijkheden. Net als de modellen in de BILD5-serie beschikken de tv’s in de BILD3-serie over diverse smart tv-mogelijkheden. Het draait echter natuurlijk om de 4K Ultra HD resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels. 4 x scherper als HD resolutie.

De Loewe BILD3 UHD heeft een hoogwaardig stereogeluidsconcept met een totaal muziekvermogen tot 2 x 40 watt met bass reflex. Met deze geluidskwaliteit hoor je direct het verschil met alle andere tv merken waar de luidsprekers aan de achterkant zijn verwerkt!

De tv’s beschikken over een Triple-Tuner, geschikt voor kabel, digitenne en satellietontvangst en een ingebouwde netwerkinterface.

De Loewe Smart TV-portaal MediaNet geeft toegang tot inhoud op Uitzending Gemist, de onlinevideotheek Videoland en de muziekstreamingdienst Deezer.

De Loewe BILD3 is verkrijgbaar in de kleuren graphitegrey en lightgrey in de beeldschermformaten 43,en 49 inch

Loewe BILD3 wordt standaard geleverd met een Table Stand en zoals we gewend zijn biedt Loewe een reeks andere opstellingsmogelijkheden: van de draaibare vloerstandaard via racksystemen tot de klassieke wandmontage.

De bild3 UHD (40 inch) is al verkrijgbaar vanaf €1699,-

Voor een volledige productomschrijving klik HIER


Loewe Bild 1 Full HD en Ultra HD

Een 32 en 40 inch Full HD tv met Loewe kwaliteit voor een scherpe prijs van € 799,- en € 999,- , met draaibare voet en superieur geluid, iets wat de concurrentie niet kan bieden.

55 inch Ultra HD voor een superscherpe prijs van € 1999,-

65 inch Ultra HD voor een superscherpe prijs van  € 2799,-

Deze toestellen hebben dezelfde eigenschappen als de andere Loewe familieleden maar hebben geen frontluidspreker. Toch heeft Loewe behoorlijk wat muziekvermogen en klinken in verhouding met andere merken een stuk beter!

Voor een volledige productomschrijving klik HIER

 


*Alle Loewe producten worden standaard geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie.