HEOS - Jack Waayenround

 

HEOS is het draadloze muzieksysteem van Denon. Met dit multiroom systeem is het mogelijk om in elke ruimte in huis muziek te streamen. HEOS speelt alle muziek af van het netwerk en met Spotify Connect staat de deur naar alle muziek van de wereld wagenwijd open. Het muzieksysteem is te bedienen met een handige app, die te gebruiken is op een smartphone of tablet. HEOS is eenvoudig te integreren met andere Denon-apparaten.


HEOS 1 HS2

Met de HEOS 1 dans je in elke kamer op hetzelfde nummer. Deze compacte wifi speaker maakt deel uit van het HEOS multiroom systeem. Verbind meer van deze speakers met elkaar, verspreid ze door je huis en luister in elke ruimte naar muziek. Of stel ze op in dezelfde kamer en creëer een krachtig stereo paar. Door de digitale versterker en de DSP geniet je van een vol en helder geluid. Je bedient de speaker met de HEOS app. Hiermee stream je muziek draadloos van een mobiel apparaat naar de luidspreker. Luister naar je eigen collectie of afspeellijsten van streamingdiensten, zoals Spotify Connect.

HEOS 1 HS2 is leverbaar in zwart of wit. Prijs €249,-


HEOS Go Pack 

Met de Heos Go Pack kan de Heos 1 wireless speaker volledig mobiel gemaakt worden. De Go Pack kan eenvoudig onder de Heos 1 geklikt worden en heeft een oplaadbare batterij waarmee 6 uur lang muziek geluisterd kan worden.

De Heos 1 is hierdoor niet alleen een draadloze netwerk speaker, maar kan ook mee genomen worden naar de tuin, het park, het strand of de camping. Omdat er op deze plaatsen vaak geen Wifi aanwezig is heeft de Go Pack een Bluetooth ontvanger, hiermee kan er alsnog in hoge kwaliteit muziek worden afgespeeld vanaf een smartphone of tablet. Met deze Bluetooth functie kan niet alleen opgeslagen muziek worden afgespeeld, maar ook muziek van online online muziekdiensten zoals Spotify en Deezer die op de telefoon of tablet worden afgespeeld. Een ander groot voordeel van deze add-on is dat hij de de Heos 1 spat-waterdicht maakt, iets wat geen overbodige luxe is als hij buiten of in de badkamer gebruikt wordt.

De Heos Go Pack is zo ontworpen dat hij eenmaal aangesloten niet ten koste gaat van het mooie design van de Heos 1, hij sluit namelijk naadloos aan en is in de zelfde stijl ontworpen.

Leverbaar in wit of zwart. Prijs €99,-


Heos 3 HS2 

De HEOS 3 HS2 is de meest compacte luidspreker van de serie. Deze draadloze speaker kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden en beschikt over geïntegreerde bluetooth en speelt high-res audio af.

Overweldigend geluid
In combinatie met het flitsende design past deze luidspreker naadloos in elk interieur. Denon staat garant voor overweldigende geluidskwaliteit en dat is bij de HEOS 3 HS2 niet anders. Het geluid is levensecht en verbluffend kamervullend voor zo’n compacte speaker.

Streamen
Het HEOS-systeem is eenvoudig te installeren en te bedienen via een app. Start de app, stream uw favoriete muziek uit uw bibliotheek, via internetradio of via een muziekservice (Spotify, Deezer, iTunes, Napster, TuneIn) en geniet van het rijke geluid van de HEOS 3 HS2.

De HEOS 3 HS2 is verkrijgbaar in zwarte of witte uitvoering. Prijs 349,-


HEOS 5 HS2 

De HEOS 5 HS2 is een krachtige luidspreker van Denon. Deze elegante luidspreker is onderdeel van het overkoepelende draadloze muzieksysteem van het kwaliteitsmerk Denon. De speaker is eenvoudig mee te nemen dankzij het handige handvat. Het nieuwe aspect aan de HS2 is dat audio in een hoge resolutie kan worden afgespeeld en dat de HS2 over een ingebouwde Bluetooth functionaliteit beschikt.

Geluidstechniek
Sinds de oprichting van het audiomerk levert Denon jaar in jaar uit hoogwaardige geluidsproducten.  De geavanceerde geluidstechnieken zijn ook duidelijk terug te zien bij de HEOS 5 HS2. Uitgerust met vier drivers, twee precisietweeters, twee basluidsprekers en een passieve radiator levert deze draadloze speaker ongekende geluidskwaliteit. De geluidsweergave is levensecht en zeer warm.

De HEOS 5 HS2 is verkrijgbaar in zwarte of witte uitvoering. Prijs 449,-


HEOS 7 HS2 

De HEOS 7 is een krachtige luidspreker van Denon. Deze elegante luidspreker is onderdeel van het overkoepelende draadloze multiroom audiosysteem van het kwaliteitsmerk Denon. Net als de gehele HEOS-collectie beschikt de HEOS 7 HS2 over geïntegreerde bluetooth en is in staat om al uw audio in de hoogst mogelijke resolutie af te spelen. Bovendien is de HEOS 7 HS2 eenvoudig te verplaatsen dankzij het handvat.

Kwaliteit van Denon
Denon fabriceert al jaren hoogwaardige geluidsproducten. Met het draadloze muzieksysteem HEOS zet het audiomerk die lijn moeiteloos voort. Uitgerust met twee mid-woofers, twee precisietweeters, twee passieve  radiatoren en een actieve subwoofer levert deze speaker gedetailleerd en helder geluid. Precies wat Denon nastreeft.

De HEOS 7 HS2 is verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering. Prijs €599,-


HEOS LINK

De compacte HEOS Link maakt van je vertrouwde stereo installatie een modern wifi geluidssysteem. Combineer je set met andere HEOS speakers voor een multiroom installatie en speel in no-time overal in huis muziek af. Stream draadloos muziek van Spotify, internetradio en je eigen computernetwerk. Je gebruikt hiervoor de gebruiksvriendelijke HEOS app. Zo heb je altijd toegang tot je muziekcollectie. Met een HEOS multiroom systeem bouw je elke dag een feestje.

Prijs €399,-


HEOS AMP

De HEOS Amp maakt van je vertrouwde luidsprekers een modern wifi geluidssysteem. Combineer de 2.1 versterker met andere HEOS speakers voor een multiroom installatie en speel in no-time overal in huis muziek af. Stream draadloos muziek van Spotify, internetradio en je eigen computernetwerk. Je gebruikt hiervoor de gebruiksvriendelijke HEOS app. Wil je ook naar cd’s luisteren? Sluit dan een muziekspeler aan op de digitale of analoge ingang van de Amp. Zo heb je altijd toegang tot je muziekcollectie. Met de krachtige stereoversterker en andere speakers uit de HEOS serie bouw je elke dag een feestje.

Prijs  €529,-


HEOS AVR

Met de HEOS AVR receiver ga je voor groots geluid. Combineer hem met een 5.1 speakerset en creëer je eigen 5.1 surround sound beleving. Als je voor een draadloze oplossing wilt gaan, kies dan voor HEOS by Denon speakers. Je gebruikt deze speakers als achterspeakers, zonder kabels toe te voegen. Voeg de draadloze HEOS Subwoofer toe voor een diep en helder basgeluid. Je bedient de receiver met de intuïtieve HEOS app van Denon. Uitgerust met wifi, Bluetooth, diverse muziekdiensten en internetradio kun je met de receiver alle kanten op. Zo heb je altijd toegang tot een enorme muziekcollectie. De app is beschikbaar voor zowel Apple als Android.
Prijs €999,-

HEOS HOME CINEMA

De HomeCinema is de soundbar van het HEOS-systeem. Dankzij de krachtige, geïntegreerde stereoversterker en draadloze subwoofer van deze soundbar klinkt de TV ineens veel beter. Hij vult je kamer met een massief en overtuigend geluid. Het volume regel je gewoon met de afstandsbediening van de TV zelf.

Je krijgt ook HDMI-in/-uit incl. Audio Return Channel, zodat hij heel eenvoudig aan te sluiten is. En hij haalt de maximale geluidskwaliteit uit alle apparatuur die je erop aansluit.

Via de smartphone of tablet kun je volop gebruikmaken van alles wat HEOS te bieden heeft, incl. streamingservices en multiroom-integratie met de andere HEOS-spelers in je huis. De HEOS-app is zo gebruiksvriendelijk dat alle concurrenten het nakijken hebben. Je hebt een totaaloverzicht van al je muziek, albumhoezen en alle functies, of je de HEOS HomeCinema nu zelfstandig gebruikt, of in combinatie met andere HEOS-producten.

Je kunt de HomeCinema in een kast onder je TV zetten of aan de muur hangen met het geïntegreerde sleutelgatsysteem. Hij wordt geleverd met een montagesjabloon, zodat je precies weet waar de gaten moeten komen en een perfect resultaat krijgt.

De HEOS HOME CINEMA is verkrijgbaar in een zwarte uitvoering en heeft een Adviesprijs van €699,-

 


HEOS BAR

De HEOS Bar is een krachtige soundbar die je toevoegt aan het HEOS multiroom systeem. Je verbindt deze 3.0 soundbar draadloos met de HEOS multiroom speakers of de HEOS Subwoofer. Op deze manier breid je het systeem gemakkelijk uit. Met de optionele Subwoofer luister je naar diepe bastonen, terwijl je met 2 HEOS luidsprekers als achterspeakers een 5.1 surround sound creëert. Wil je draadloos naar muziek luisteren? Dan stream je via de HEOS app muziek vanaf je smartphone, tablet of computer naar de soundbar. Naast je eigen muziekcollectie krijg je toegang tot internet radio of geïntegreerde streamingdiensten, zoals Spotify.

De HEOS BAR is verkrijgbaar in een zwarte uitvoering en heeft een prijs van €999,-


HEOS SUB

Laat filmtracks tot leven komen met de HEOS Subwoofer. Door de HEOS Subwoofer draadloos toe te voegen aan je HEOS speakers heb je een extra diepe bas. Films en muziek hebben hierdoor een vol en helder geluid. Plaats de subwoofer op elke gewenste plek in je kamer. Door zijn slanke vorm past hij zelfs onder de bank. Verbind de subwoofer via wifi aan elke willekeurige HEOS speaker. Als je een eigen thuis bioscoop wilt creëren, koppel je de HEOS Subwoofer met de HEOS Bar. Voeg hier nog een aantal HEOS speakers aan toe voor een 5.1 cinema opstelling.

De HEOS SUB is verkrijgbaar in een zwarte uitvoering en heeft een prijs van €699,-