Bluesound - Jack Waayenround

Onder de vlag van Hifi producent NAD produceert en ontwikkelt Bluesound hoogwaardige WIFI multiroom muzieksystemen. Het hifi systeem van Bluesound is één van de weinige streamingsystemen die overweg kan met digitale muziek van de hoogste kwaliteit (Hi-Res). Het is een product voor hen die hoge eisen stellen aan hun muziekinstallatie. Het muzieksysteem van Bluesound bestaat uit een aantal producten. Zo is er de Bluesound Node 2, welke u kunt aansluiten op uw versterker, receiver of actieve speakers. Daarnaast is er de Bluesound PowerNode 2 met ingebouwde versterker voor het aansluiten op bekabelde speakers. Verder kent het systeem nog diverse draadloze speakers. Ten slotte kent Bluesound nog de Bluesound Vault 2, een netwerk harde schijf van 2 terabyte met de unieke mogelijkheid om heel eenvoudig cd’s te rippen op de harde schijf in FLAC (zonder kwaliteitsverlies) of MP3 (Gecomprimeerd, ruimte besparend). Ideaal als u uw huidige CD collectie eenvoudig en snel wilt digitaliseren en streamen naar uw muzieksysteem.

Met een Bluesound muzieksysteem is het mogelijk om overal in huis te genieten van uw favoriete muziek, zowel afzonderlijk als tegelijk. Het muzieksysteem biedt op dit moment ondersteuning aan 11 streamingdiensten, waaronder Spotify en Deezer, maar ook Hi-Res streamingdiensten voor de beste kwaliteit muziek.  Muziek streamen via Apple’s Airplay is niet mogelijk. Wel is het mogelijk om uw muziekcollectie vanaf uw pc, Mac en netwerk harde schijf af te spelen. Ook kunt u via USB een harde schijf aansluiten op elke Bluesound. De bediening van Bluesound gaat via een app op uw smartphone, tablet of computer. Via deze app heeft u ook toegang tot meer dan 10.000 internetradiozenders, welke u indien nodig kunt aanvullen met uw eigen internetradiozenders.


Bluesound Node 2

De Bluesound Node 2 is ideaal indien uw huidige versterker goed functioneert, maar u toch van het internet, computer of netwerk harde schijf muziek wilt streamen naar uw stereo-installatie in de beste kwaliteit. Ook is er de mogelijkheid om een usb-apparaat, bijvoorbeeld een usb-stick of harde schijf met muziek aan te sluiten en daar muziek vanaf te streamen via de App. U sluit uw versterker eenvoudig aan via de digitale audio uitgang (optisch) of via de analoge uitgang (D/A converter). De Bluesound Node 2 verbindt u via een utp-kabel of WIFI met uw thuisnetwerk en het streamen kan beginnen. Het bedienen van de Bluesound Node 2 gaat via de app voor tablet en smartphone (Android of IOS) of via de software voor uw PC. Let er op dat de Bluesound Node 2 geen geïntegreerde speaker heeft, het is dus noodzakelijk dat u reeds een muziekinstallatie heeft waarop de Bluesound kan worden aangesloten. Ook het aansluiten van een externe audiobron, bijvoorbeeld een cd-speler is mogelijk met de Bluesound Node 2. De Bluesound Node 2 is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. De Bluesound Node 2 is voor echte audiofielendie Hi-Res muziek willen streamen.

De Bluesound Node 2 is bij ons verkrijgbaar voor €549,- in de kleur zwart of wit


Bluesound PowerNode 2 (Versterker)

Deze audiostreamer heeft een D/A-converter, een geïntegreerde 2 x 60 Watt stereo versterker en een subwooferuitgang, een externe versterker is dus niet nodig. De Bluesound Powernode 2 heeft één digitale/analoge ingang waarmee u de versterker kunt verbinden met tv of cd-speler. De Bluesound PowerNode beschikt over een Usb ingang voor het aansluiten van een usb-stick of harde schijf met muziek. De PowerNode is aan te sluiten via WIFI of netwerkkabel. Wilt u Hi-Res streamen dan raden wij een bekabelde verbinding aan voor optimale muziekkwaliteit. De Bluesound Powernode 2 is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

De Bluesound Powernode 2 is bij ons verkrijgbaar voor €899,- in de kleur zwart of wit


Bluesound Vault 2

De Bluesound Vault is een combinatie van CD ripper, 2 TB netwerk harde schijf, muziekspeler met optische uitgang en D/A-converter. Met de Bluesound Vault is het rippen van een CD in zeer hoge kwaliteit (24-bit/192kHz.) kinderspel, je steekt de CD in de Vault en deze zet de muziek vervolgens in een map op de 2 TB harde schijf. Via de app op smartphone en tablet speel je de muziek vervolgens af via uw stereo-installatie of Bluesound speakers. U kunt uw stereo-installatie via de analoge of digitale uitgang op de Bluesound Vault aansluiten. Het streamen van muziek via de Bluesound Vault 2 naar uw versterker is vervolgens heel eenvoudig. De Bluesound Vault is te koppelen aan uw smartphone via Wifi en Bluetooth. Ook is het mogelijk om via de Bluesound Vault 2 streamingdiensten als Deezer, Spotify en Internetradio te streamen.

De Bluesound Vault 2 is bij ons verkrijgbaar voor €1299,- in de kleur zwart of wit


Bluesound Pulse Mini (speaker)

De Bluesound Pulse Mini heeft een geïntegreerde speaker en versterker. U verbindt de speaker eenvoudig via een netwerkkabel of WIFI. De Bluesound Pulse heeft een optische/analoge ingang, voor het aansluiten van tv of cd-speler. De bediening gaat net als bij de andere Bluesound producten via de Bluesound app. Ook op de Bluesound Pulse Mini kan een usb-apparaat worden aangesloten en is het mogelijk om via een optische/analoge kabel bijvoorbeeld een cd-speler aan te sluiten.

De Bluesound Pulse Mini is bij ons verkrijgbaar voor €599,- in de kleur zwart of wit


Bluesound Pulse 2

De Bluesound Pulse 2 is het krachtigere broertje van de Pulse mini. De Bluesound Pulse 2 heeft een geïntegreerde speaker en versterker. U verbindt de speaker eenvoudig via een netwerkkabel of WIFI. De Bluesound Pulse heeft een optische/analoge ingang, voor het aansluiten van tv of cd-speler. De bediening gaat net als bij de andere Bluesound producten via de Bluesound app. Ook op de Bluesound Pulse Mini kan een usb-apparaat worden aangesloten en is het mogelijk om via een optische/analoge kabel bijvoorbeeld een cd-speler aan te sluiten.

De Bluesound Pulse2 is bij ons verkrijgbaar voor €799,-

Bluesound Pulse Flex

De Bluesound Pulse Flex is de kleinste speaker van Bluesound. Ondanks het formaat, komt er een krachtig geluid uit de speaker. Het is de ideale Bluesound speaker voor op de tafel, boekenplank of in de tuin. Koppel de speaker met andere Bluesound speakers voor een multiroom systeem dat muziek in de hoogste geluidskwaliteit speelt. Het is mogelijk om een USB-stick of harde schijf aan te sluiten op de speaker voor het afspelen van muziek. Daarnaast is het mogelijk om via een optische/analoge kabel bijvoorbeeld een cd-speler aan te sluiten op de speaker. Ook is het mogelijk om de Pulse flex te voorzien van een accu zodat u nog meer vrijheid heeft.

De Bluesound Pulse Flex is in het zwart en wit bij ons verkrijgbaar voor €349,-  Accu €99,-


PULSE SOUNDBAR

De PULSE SOUNDBAR is misschien wel de beste soundbar ter wereld. Hij is heel gebruiksvriendelijk en speelt het geluid van de TV en al je muziek met schitterende kwaliteit af. Daarnaast werkt hij perfect samen met het immens populaire en bekroonde Bluesound-systeem.

De PULSE SOUNDBAR lijkt eigenlijk op een gewone soundbar, maar hij zit tot de nok toe vol met exclusieve en geavanceerde digitale technologie. Het is een uniek product dat veel meer kan dan een ‘normale’ soundbar. Zo heeft hij twee uitgebreide, geïntegreerde driewegluidsprekersystemen die worden aangestuurd door 6 x 20 watt, voor een geluidskwaliteit die zo goed is dat je eigenlijk geen subwoofer nodig hebt.

En als je toch meer bas wilt voelen, kun je een willekeurige subwoofer aansluiten op de RCA-uitgang – of streamen als je kiest voor de PULSE SUB van Bluesound. Dan heb je gegarandeerd genoeg vermogen om de hele kamer te vullen met goed geluid. Op zoek naar een soundbar? Beter dan dit wordt het echt niet. Zeker omdat je alle multiroom-mogelijkheden van Bluesound er gewoon gratis en voor niets bij krijgt!

Alles aansturen met je smartphone

Met de Bluesound-app heb je een totaaloverzicht van al je muziek, met albumhoezen en alle functies die maar nodig zijn. Je krijgt ook toegang tot Tidal, Spotify Connect, Deezer en andere streamingservices. En alle muziekformaten die er maar bestaan – inclusief 24-bit – kunnen met een schitterende kwaliteit worden afgespeeld.

De muziek op de smartphone of tablet kun je draadloos afspelen via Wi-Fi of Bluetooth, incl. aptX. En hij heeft natuurlijk ook internetradio. Nog een slim detail: de luidspreker kan 180 graden gedraaid worden, zodat je zelf kunt kiezen of de kabelaansluitingen aan de boven- of onderkant zitten (Behalve voor de montage via de muurbevestiging). Zo kun je de meest elegante oplossing vinden, en de luidspreker houdt zelf bij hoe hij staat.

Eindeloze combinatiemogelijkheden – ook geschikt voor multiroom

De PULSE SOUNDBAR levert een geluidskwaliteit die uniek is voor een streamingluidspreker van dit formaat. En dat is nog niet alles! Als je wilt, kun je het systeem in no time uitbreiden met andere Bluesound-componenten, zodat je in meerdere kamers naar muziek kunt luisteren – met in iedere kamer dezelfde of juist andere nummers.

Dankzij de geïntegreerde IR-ontvanger met leerfunctie kun je de TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. De PULSE SOUNDBAR schakelt zichzelf tegelijkertijd met de TV in en uit; heel handig en gebruiksvriendelijk! En zo ben je in één klap verlost van het verschrikkelijke, blikkerige geluid uit de geïntegreerde luidsprekertjes van de TV – en hoe!

De Bluesound PULSE SOUNDBAR is bij ons verkrijgbaar voor  €1199,- in de kleur zwart of wit


PULSE SUB

De PULSE SUB is de compacte, draadloze subwoofer van het Bluesound-systeem. Hij is vooral bedoeld als aanvulling op de PULSE SOUNDBAR, voor wat extra basvitamines. Deze combinatie heeft draadloze signaaloverdracht en je kunt alles instellen via de Bluesound-app.

De PULSE SUB is bijzonder compact, zeker voor een subwoofer, en door zijn platte ontwerp kun je hem bijvoorbeeld onder de bank leggen of aan de muur hangen (inclusief ophangsysteem).

Deze discrete subwoofer is dus zelf bijna onzichtbaar, en bovendien zijn nu ook die lelijke en vervelende kabels naar de versterker voorgoed verleden tijd. Het enige dat jij hoeft te doen, is genieten van het volle, dynamische geluid van de PULSE SUB – voor zowel films als muziek.

De PULSE SOUNDBAR en SUB zijn verkrijgbaar in het zwart. Inclusief voetjes, ophangsysteem en luidsprekerdoek.

De Bluesound PULSE SUB is bij ons verkrijgbaar  voor €699,- in de kleur zwart of wit


BLUESOUND MDC DD- BluOS 2 MODULE voor NAD versterkers.

De MDC DD-BluOS is een Bluesound-module voor de NAD C390DD, M12, M32, C368 en C388. Geniet van streaming-services, 24-bit muziek en internetradio, draadloos en met handige remote-app. Past perfect in je Bluesound-multiroomsysteem. Het inbouwen van de module wordt kosteloos bij ons in de winkel gedaan.

 

De BluOS2 MDC module is bij ons verkrijgbaar voor €499,-